138. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Çalma Listesi İlan Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla görmemiştim
Öğlen çıktım gece geldim, daha hiç bir şey okumadım, sadece mentionları gördüm gece dinleyip atacaktım ama sorun değil. Ben zaten yarışmaya bu yüzden katılmak istemiyorum. Artık eskisi kadar vaktim yok. Yarışmanın goygoyuna katılamıyorum, muhabbetine katılamıyorum. Katıldığımda Kayseri maçından önce açıklanacak deniyordu saat olarak mesela o bilgiyle planlama yaptım halbuki öne çekilmiş sanırım mentionlardan ve şu anki muhabbetten anladığım kadarıyla.
Puanlama cumartesi 23:59 açıklanma Kayseri maçı oncesiydi, açıklama erkene alındı aslında. Goygoy kısmı güzel, orayı kacirman asıl üzücü taraf.

Yorumlara gore 1. Olacak gibiydim ama Berkana yapilan haksizliktan dolayi ben de cekiliyorum yarismadan !!

Yaşlanmışiz. Yonca, mIRC, hocam, mynet, hi5, Facebook, Snapchat vs derken şimdi çocuklara telefon kullanmayı yasaklatiyoruz, sosyal medyanın zararlarını konuşuyoruz. O değilde, bu kadar uğraş verirken zamanında, 2006da üye olduğum full erkek kaynayan bı forum kalmış sosyal medyadan üye olarak kaldigim. Bu da sosyolojik bir araştırma konusu.

Yaşlanmışiz. Yonca, mIRC, hocam, mynet, hi5, Facebook, Snapchat vs derken şimdi çocuklara telefon kullanmayı yasaklatiyoruz, sosyal medyanın zararlarını konuşuyoruz. O değilde, bu kadar uğraş verirken zamanında, 2006da üye olduğum full erkek kaynayan bı forum kalmış sosyal medyadan üye olarak kaldigim. Bu da sosyolojik bir araştırma konusu.
Ağa biz o haltları yemesek niye yasaklayalım çocuklara interneti? :) bizim analar babalar bilmiyordu bize yasaklamadılar işte :)

Not: MSN i unutmuşsun:)

Sunum iyi de

Baya bi kulaksiz cikacak gibi duruyor

Sonuncuyum su an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt