- 13 Şubat 2009
- 26.835
- 24.091
- 3.048
Sorun ideallerimin olması değil boş zamanımın olmaması rengimSenindemi ideallerin var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun ideallerimin olması değil boş zamanımın olmaması rengimSenindemi ideallerin var
Herif ustune birde instagram ı kurdu x2 milyarder oldu @Oral Sevmez bu fikri bulana kadar2003te bu fikir aklına gelseydi şimdi milyarderdin. Ne yazık ki zuckerberk i.nesi buldu fikri, Facebook'u kurdu
Adam oral sevmiyor kardeşimHerif ustune birde instagram ı kurdu x2 milyarder oldu @Oral Sevmez bu fikri bulana kadar![]()
Onu Facebook’tan önce yine ilk Türkler akıl edip yonja yı kurmuşlardı. AtasıdırHerif ustune birde instagram ı kurdu x2 milyarder oldu @Oral Sevmez bu fikri bulana kadar![]()
Onu Facebook’tan önce yine ilk Türkler akıl edip yonja yı kurmuşlardı. Atasıdır![]()
Bie dönem odtülülere özel hocam.com vardiOnu Facebook’tan önce yine ilk Türkler akıl edip yonja yı kurmuşlardı. Atasıdır![]()
Ata B.Oguz sonuc acikliyor
Dostlar. Şarkı sunumu için ayrı bir tasarım GSL'de okuyan bir öğrencimden rica ettim kırmadı, puan sunumuna geçeceğim.
01.15 Başlıyoruz.
@Berkan Yavuz'un oyları maalesef geçerli olmayacak.
mIRC chatte hiç gay kovaladın mı reisParali uyeligim mi ne vardi ya profilimde izelin anlayamazsin sarkisi caliyordu![]()
Valla kralı hi5 diye bir siteydi. Ben orada tanıştığım bir Rus’la yıllarca sohbet ettim. Sonrasında da 1 sene Rusya da beraber yaşadık.Bie dönem odtülülere özel hocam.com vardi
Yonja’dan da onceydi galiba
Ne yazardım unide orada. Cevap verilene kadar her karı kıza Ctrl c Ctrl v aynı mesajları atıp dururdum. Hanım görmesin bu mesajlariBie dönem odtülülere özel hocam.com vardi
Yonja’dan da onceydi galiba
Valla görmemiştimdiğer konunun arasına kaynadı o liste ana sayfaya eklemedim, görmemiştir diye düşünüyorum henüz ,öyle olsa söyler @Berkan Yavuz üstad
Ben geçen hi5 profilimi buldum 20 yıl önceki fotoğrafımı gördüm yawValla kralı hi5 diye bir siteydi. Ben orada tanıştığım bir Rus’la yıllarca sohbet ettim. Sonrasında da 1 sene Rusya da beraber yaşadık.