138. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Çalma Listesi İlan Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim 28 sarki toplandiydi. 14'lu iki gruba bolduk. Sen kendi sarkinin olmadigi grubu oyladin ben benim sarkimin olmadigi grubu oyladi. Her iki gruptan ilk 7'yi aldik playoff oylamasi yaptik. Bu oylamaya da herkes katildi.
Diğer yarışmalarda katılım yüksek olduğunda böyle yapalım eğlenceli olur üstad iyi imiş

Puan ilanında liste dışı olur hocam, diyelim 2. oldu genel puanda ama etkilemez sırayı liste dışı hesaplanacak
Heee sen listelerken eleyecen ama o zaman da baska bir sarkinin puan almasini engellemeyecen mi? Dolayisiyla bir haksizlik olmaz mi?

Heee sen listelerken eleyecen ama o zaman da baska bir sarkinin puan almasini engellemeyecen mi? Dolayisiyla bir haksizlik olmaz mi?
Tamam üstad diskalifiye olan şarkıyı eğer oy verildi ise özelden yazacağım herkese onun yerine şarkı seçilsin

Özelden diskalifiye olan şarkıya oy verenlere dönüş yapıldı.

An itibarıyla çalma listesinden de çıkartıldı.

Beyler ben şarkı göndermedim katılmıyorum diye yav. Yani başlamadım ki çekilelim. Başarılar katılanlara dinleyeceğim listeyi.

Arakdaş yarışma ciddiyetten nedense uzak. Millet şarkım belli olsun diye elinden geleni yapıyor. 2 gün sabredin ya bişi kaybetmezsiniz. Muhabbetinede olsa yarışma bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt