14/15 Sezonu İçin Yabancı Forvet Transferi

Mancini kalırsa istedikleri

1. Genç forvet

2. Semih ile uyumlu tecrübeli stoper

3. Yekta ve Ceyhun'dan bir tık üstün orta saha

SONUÇ: Kalırsa

Manolo Gabbidiani(22)

Davide Astori (27)

Muhtemelen Türk bir orta saha (Tolgay, Hakan gibi) aldırır.

Kanat?

Gabbi?

Astori?

Bu zaten kesin bir şey. (Mevkiler) Selçuk ve Burak da gitmeyecek, %90. Ama orta saha kim olacak çok merak ediyorum..

Mancini kalırsa istedikleri

1. Genç forvet

2. Semih ile uyumlu tecrübeli stoper

3. Yekta ve Ceyhun'dan bir tık üstün orta saha

SONUÇ: Kalırsa

Manolo Gabbidiani(22)

Davide Astori (27)

Muhtemelen Türk bir orta saha (Tolgay, Hakan gibi) aldırır.

Kanat?

Gabbi?

Astori?

böyle olursa bile yeter bana

Gignac ve Luiz Adrainonun 1 kere dahi adı geçmedi. Bari onların yerine David Villa-Soldado koysaydın.

benimde kafamdaydi böyle bi konu acmak.. güzel konu

benim favorilerim Dzeko, Doumbia ve Bony/Benteke

Aslında Huntelaar yaşı ve özellikleri itibariyle bize uygun ama dizinden sakatlandı yanılmıyorsam.Vucinic ve Dzeko iyi olur bence.

Şaka Bir tarafa Tabiki Edin Dzeko burdaki isimlere nazaran çok önde yetenek olarak.

Dzeko yada Doumbia dan biri kesinlikle alınmalı.Biraz teknik forvet izleriz yıllar sonra.

Diouf'u neye göre yazıyoruz ve istiyoruz, onu anlamadım.

Hazır bedava Gomis, Mame Diouf gibi oyuncular varken bonservise milyonlarca para vermek doğru değil bence. Gönlümüzden geçen Dzeko, İbrahimovic gibi oyuncuların maliyetini çok zor karşılarız. Kulüp zaten günü günden borçlanıyor. O yüzden bedava yada kısmen daha az maliyetli oyunculara yönelmek şart.

bazı oyuncuların ismini yazarken şampiyonlar liginde oynayıp oynamayacağımız etkin rol oynayacak.bu performansla da oynayamayacağız gibi görünüyo bazı isimleri silebiliriz.

Başkan fazla para harcamayacağımızın sinyalini vermişken Gomis en mantıklı isim olur bence.

Doumbia vs hayal gibi duruyor o kadar para harcayamayız.

VIlla niye yok? adi cok gecdi bizimle

Geri
Üst Alt