- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Emrah seni görevinden alırım. Atadığım gibi alırım.
duyuru geçelim mi, özel hayatındaki yoğunluk sebebiyle vs diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah seni görevinden alırım. Atadığım gibi alırım.
3-5 puan yetmez ''kelle'' isteriz, bana da gıcık zaten adam.
Oyları da vermemiş benim şarkıyı tespite çalışıyor resmen, yemezler.
(Yüzüne söylüyorum bu arada Ozan sonra arkadan konuşma deme.)
duyuru geçelim mi, özel hayatındaki yoğunluk sebebiyle vs diye
Haramilerin saltanatını yıkana kadar bu avatarla devam edeceğim. korkma, titre.
Antonio Banderas'ın müzik olayı var mıydı lan enteresan
Ne anlatıyorsun lan sen
Senden bir kere bile alıntı yapmadım.Dinlediğim şarkıları ve görüşlerimi yazıyorum.Beatles'ı az önce bitirdim mesela.Sıra sıra gidiyoruö
Ne oyu vermemi bekliyorsunuz? Şuan 10. şarkıya geçtim.Açık ettiysen de sen açık ettin mu mesajınla
Şizofrenik mesajlar atmazsanız sevinirim.
biz deşifre olmayız, deşifre olan sizin kokuşmuş çürümeye yüz tutmuş sisteminizdir. korkma, titre.
Megrilerinde inine girecez
Taptap
Bana karşı bu seviyesiz uslubunu değiştirip, agresifliği bir kenara bırakmanı son kez hatırlatıyorum.
Ne alıp veremediğin var da burada aylardır yazdığım mesajlara hayatımdan zaman çaldın, okumadım ama saçmadır , bir kes be gibi yorumlar yapıyorsun.
Eğer benim bunu yaptığım burada bir kişi varsa yaparsın bir şey demem ama eğer birisine bu şekilde konuşabiliyorsan o kişiyi önce tanıman gerek.
Şimdi de gelip yok şizofrenik mesajlar mış falan.
Başkasına yaparsın rahatsız olmaz, ben oluyorum. Kimse ile çok fazla tartışmam olmadı ama az varsa hepsi bu saçma sapan ergence bulduğum üstün gören, dalga geçer gibi konuşanlar ile oldu. Nokta, engelleyecek misin ne yapacaksan yap ama gelip de laf atma.
Megrilerinde inine girecez
Taptap
-de ayrı olmalı.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Biliyorum.
Taptap
Sakin olalım arkadaşlar burada eğlence amaçlı bir etkinlik yapıyoruz.
Taptap
Evet bildiğin için ayrı yazmıyorsun.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk 2