14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçe-Yabancı karışık formatta, Türkçe şarkıların derece yapamayacağını hala anlamamış bazıları,ilginç seçimler.

herkez Win-Whore (bknz. Tolga A.) degil belkide.

Berkide Sevdigi müzigi paylasmak istemis olabilir bazi Renkdaslar.

"Kazanma Endeksli" Kisiler cogu zaman Mainstream-Modern, veya Mainstream-Nostalgic dünyaca bilinmis parcalari secer.

Keyif vermiyor, habere bilinmis sarkilari duymak..., cünkü yeni sarki duymak ögrenmek daha güzel.

Eurovision da misal böyle...hersey kazanmak degil..biraz da yeni seyler kesfetmek var..Müzik in ruhunu almak var. Senin mantina göre Billboad Chartlist NO1. Yil 1980-2014 sarki dolu GSC Eurovision List olur.

..,,bende bu kisileri anlamiyorum.."

herkez Win-Whore (bknz. Tolga A.) degil belkide.

Berkide Sevdigi müzigi paylasmak istemis olabilir bazi Renkdaslar.

"Kazanma Endeksli" Kisiler cogu zaman Mainstream-Modern, veya Mainstream-Nostalgic dünyaca bilinmis parcalari secer.

Keyif vermiyor, habere bilinmis sarkilari duymak..., cünkü yeni sarki duymak ögrenmek daha güzel.

Aynen doğru, sevdikleri için gönderdilerse bir şey diyemem tabi.

Kapitalist, homo economicus "Kazanc makismums hareket ideoloji" nasil da Inslanarin kafasini islemis...yazik..........haa gercekde eurovision, ha burdaki eurovision.

Eurovisionun anlami ne bazileri unutmus

Ozamandlar Kültü alisverisi, dil alisviersi, müzik alisverisi ön plandaydi...cogu ülke kendi ülkesini göre sarki secerdi vs...

Simdi ise "Kazanmak ve yarismanin en sonunda hangi yerde olurum sorusu" Insanlari basini almis götürmüs

#WhatMustBeSaid

aggressionen-job.jpg

Bu yarışmada şike yok arkadaşlar, kesin bilgi.

Daha bitmedi mi oylama?

Davay... Bekliyoruz:)

Şimdi bitti puanlama hemen gönderiyorum gerçi Emrah ortalarda yok sanırım

Tamamdır puanlamayı Emrah'a yolladım.

10 da geç olmadı mı yahu? :confused:

ha bir de radyo yayını var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt