14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek yarışmada süper bir rock şarkısı ile katılmayı düşünüyorum. Ama rocka hiç oy çıkmaz, madara olurum diye korkuyorum :D

@Serkan Şakrak

Bu bildiğimiz Fatih Terim taktiği. Şampiyon olmadan önce konuşacam, bütün kirli işleri ortaya çıkartacam de, şampiyon olunca sus pus otur.

Olmaz böyle. Nerde tapeler? Kapalı kapılar ardında neler yaptınız açıklayın!

Like çıktı mertlik bozuldu forumda, foruma eşitlik lazım. Like, rütbe, ödül puanı ne varsa kaldırılsın bence. :)

@Serkan Şakrak

Bu bildiğimiz Fatih Terim taktiği. Şampiyon olmadan önce konuşacam, bütün kirli işleri ortaya çıkartacam de, şampiyon olunca sus pus otur.

Olmaz böyle. Nerde tapeler? Kapalı kapılar ardında neler yaptınız açıklayın!

gayet güzel bir yarışma oldu, hak eden kazandı diyerek kaçayım:oops:

şaka maka ilk 5 te olurum diye tahmin ediyordum ama birinci olacağımı düşünmüyordum, daha önce benim şarkım ile katılan olmuş sanırsam o yüzden puan verilmez diye düşünüyordum

Klasik müzik, müzikal, hard rock bu foruma ters iş yapmıyor. Soft pop, 70's, 80's hit şarkıları paylaşan kazanır yarışmasına döndü. Ayak uydurmayınca tamamen şans, bakalım.

Oooo ben hiç katılmayayım o zaman,Eurovision her yerde eurovision demek :D

Oooo ben hiç katılmayayım o zaman,Eurovision her yerde eurovision demek :D

Katıl ki bu düzen değişsin işte. Biz de cesaret edip gönderelim Rage Against the Machine'leri, Led Zeppelin'leri, Concierto'ları, Adagio G. Minor'leri, Bocelli'leri...

@Emrah Yıldırım

geçmiş yarışmalardaki ödül puanımıda ekleyelim pls

oraya-bi-3-puan-daha-yazmanizi-rica-edecegim-7476.jpg

Madem iş b.ka sarmaya başladı.İki kere 3.olduğum için 10 ödül puanımı bende rica edeceğim.

Bu görevide halkın moderatörü Serkan'a veriyorum.

Katıl ki bu düzen değişsin işte. Biz de cesaret edip gönderelim Rage Against the Machine'leri, Led Zeppelin'leri, Concierto'ları, Adagio G. Minor'leri, Bocelli'leri...

Gaza geldim :D Black Sabbath ile giriş yaparım ( sağ gösterip sol vururum)

Sonucu zaten bildigim icin yarisma boyunca burada degildim, icime sinmedi.

Yinede tebrik edelim bari Serkan'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt