14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincilik Serkan'ı bozdu

bu zaferi ayran kesmez:cool:

290v32f.jpg

@Serkan Şakrak

Arkadaşlar öncelikle kim kazanmış ise tebrikler ,

oylar açıklanmaya başladığından beridir foruma giremiyordum yine sorun yaşadım ,

genel sonuç tablosuna baktım ama bulamadım konuyla ilgili diğer başlıkta gitmiş ,

kim 1. kim 2. kim kaç puan almış vs .

abi ben kazandım another day in paradise ile,ama türlü iftiralara maruz kalıyorum,son oyu açıklanan sendin ,şampiyonluğu kutlamaya başladım direk iyi bir puan vermişsin yine:ka21:

Neyi 2-3 kez üst üste birinci olacağımı mı? :D Boşuna mı 20. olduk biz totem bunların hepsi. En son sondan 4. olduğumda 2 kere üst üste şampiyon olmuştum hatırlatırım. Bulurum yine bir forum bug'u Lana Del Rey gibi sonra fatal error alırsınız yarışmadan bak heheyt. :D

abi ben kazandım another day in paradise ile,ama türlü iftiralara maruz kalıyorum,son oyu açıklanan sendin ,şampiyonluğu kutlamaya başladım direk iyi bir puan vermişsin yine:ka21:

Tebrikler Roxette olmayaydı 12 puan verirdim ,,

sadece sevdiğim şarkılara oy verdim ,

Bu arada az evvelki sorum baki genel tabloyu nasıl bulabiliriz oylar açıklanmaya başladığından itibaren bağlantım koptu foruma girmede yine sorun yaşadım sinir oldum yine .

Belle' yi de çok severim, müzikal şarkılarını seviyorum ben galiba.

Klasik müzik, müzikal, hard rock bu foruma ters iş yapmıyor. Soft pop, 70's, 80's hit şarkıları paylaşan kazanır yarışmasına döndü. Ayak uydurmayınca tamamen şans, bakalım.

Yarışmaya katılmadım ama Serkan mod olduktan sonra ilk yarışmasında birincilik kazanmış.İlginç bir durum :rolleyes:

Şaka bi yana tebrikler @Serkan Şakrak

Bir sonraki yarışma için oy gorusmelerine şimdiden başlıyorum.

Zamanı geldi zamanı geldi GSC'de ÇAKIR'ın zamanı geldi.

# tapatalk #

Klasik müzik, müzikal, hard rock bu foruma ters iş yapmıyor. Soft pop, 70's, 80's hit şarkıları paylaşan kazanır yarışmasına döndü. Ayak uydurmayınca tamamen şans, bakalım.

Maksat eğlence olsun, kazanıp kaybetmenin ne önemi var. Ben ilk defa katıldım ve keyif aldım.

15. Eurovision Şarkı yarışmasında yarışacak katılımcılara 2. 'lik yolunda şimdiden başarılar dilerim. :D

Bundan sonra şarkı da 0 risk ile oynayacağım.

Bu mesaja atılan her like 5 TL değerinde olup Alpay Asma'nın sosyal hayata kazandırılması için kullanılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt