14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardımları için Akif'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Zaman zaman yavaşlık oldu açıklarken arkadaşlar,ama pcde sorun olunca yarına sarkmasını istemedik.

Organizasyon için eyvallah, ama bu yarışma olmadı benim için, baştan yapalım yeni ay çıkmadan. (karizmayı toparlamam lazım) :D

oldu-o-zaman-biz-kalkal%C4%B1m_175865.gif

Orhan Gencebay-Feridun Düzağaç-Onur Akın'la katılan üyelerimizi tebrik ediyorum.

Bu neresi adalet ? Tek M.Jakson parçası olsaydı 110 üstü puan garantiydi. Lanet olsun bu hayat lanet olsun sevda...

6. Michael Jackson - Smooth Criminal (Osman Uzdu) - 85

7. Michael Jackson - They Don't Care About Us (Davut Deniz) - 78

Aynen yazık oldu Osman'a.

Bu neresi adalet ? Tek M.Jakson parçası olsaydı 110 üstü puan garantiydi. Lanet olsun bu hayat lanet olsun sevda...

6. Michael Jackson - Smooth Criminal (Osman Uzdu) - 85

7. Michael Jackson - They Don't Care About Us (Davut Deniz) - 78

bir birimizin oylarını böldük.

yazık oldu

Şekran Sakrak kazanmış, 13 Yarışma boyunca ilk 10'a bile giremeyen arkadaşımız, mod olduktan sonra 1. oluyor şaşırdık mı ? Hayır.

tebrikler kardeşim.:)

Serkan'a tebrikler bir daha ki yarışma da artık kasmaz herhalde biraz da bize atsın sakal. :D

Sizce Serkan'ın o kadar yarışmada 1.olamayıp mod olduktan sonra 1.olması tesadüf mü?

Adam en başında şike yapacağını dürüstce söyledi zaten

O yüzden tebrikler kardeşim @Serkan Şakrak

Serkan ve Kesgin in şarkıları arasında gidip gelip ikisinden de caymistim son anda. Açıkçası another day in paradise, sosyal mesaj şarkısı olduğu için negatif reaksiyon alabilir.diye düşünmüştüm.

Arda abinin şarkı ile katılmıştım daha önce.ben de 18-19 gibi bitirmistim. Gsc Brightman i sevmiyor :(

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt