14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lama001.jpg

Serkan ve Kesgin in şarkıları arasında gidip gelip ikisinden de caymistim son anda. Açıkçası another day in paradise, sosyal mesaj şarkısı olduğu için negatif reaksiyon alabilir.diye düşünmüştüm.

Arda abinin şarkı ile katılmıştım daha önce.ben de 18-19 gibi bitirmistim. Gsc Brightman i sevmiyor :(

-Tapatalk-

Phantom of the Opera' nın daha önce yarışmaya katıldığını bilmiyordum, açık ara en sevdiğim şarkıdır. Ben olsaydım o yarışmada 12 puanın garantiydi. :)

Sizce Serkan'ın o kadar yarışmada 1.olamayıp mod olduktan sonra 1.olması tesadüf mü?

Değil tabi kıllandık hepimiz de 15.i yarışma olur mu bu ay içinde tekrar, bu sefer fena hırslandım 2-3 yarışma üst üste şampiyon olacağım. Sonra da katılmayacağım bu yarışmalara daha. :D

şarabımı yudumlayıp ,çaresizliğinizi izliyorum şu anda çok zevkli yahu:coffee:

Son puan tablosunu bir atsak? Konular şakadanak diye birleştirilince kaybettim de. :)

Phantom of the Opera' nın daha önce yarışmaya katıldığını bilmiyordum, açık ara en sevdiğim şarkıdır. Ben olsaydım o yarışmada 12 puanın garantiydi. :)

Ben de severim ama forum geneli pek sıcak değil o tarza. 12 puan için de ayrıca teşekkürler tek 12 senden geldi zaten.

Arkadaşlar öncelikle kim kazanmış ise tebrikler ,

oylar açıklanmaya başladığından beridir foruma giremiyordum yine sorun yaşadım ,

genel sonuç tablosuna baktım ama bulamadım konuyla ilgili diğer başlıkta gitmiş ,

kim 1. kim 2. kim kaç puan almış vs .

Birincilik Serkan'ı bozdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt