- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Ayran içmiyormuydun sen?![]()
Birincilik Serkan'ı bozdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de severim ama forum geneli pek sıcak değil o tarza. 12 puan için de ayrıca teşekkürler tek 12 senden geldi zaten.
Arkadaşlar öncelikle kim kazanmış ise tebrikler ,
oylar açıklanmaya başladığından beridir foruma giremiyordum yine sorun yaşadım ,
genel sonuç tablosuna baktım ama bulamadım konuyla ilgili diğer başlıkta gitmiş ,
kim 1. kim 2. kim kaç puan almış vs .
Sanmıyorum![]()
abi ben kazandım another day in paradise ile,ama türlü iftiralara maruz kalıyorum,son oyu açıklanan sendin ,şampiyonluğu kutlamaya başladım direk iyi bir puan vermişsin yine![]()
Belle' yi de çok severim, müzikal şarkılarını seviyorum ben galiba.
Tebrikler Roxette olmayaydı 12 puan verirdim ,,
sadece sevdiğim şarkılara oy verdim ,
Bu arada az evvelki sorum baki genel tabloyu nasıl bulabiliriz oylar açıklanmaya başladığından itibaren bağlantım koptu foruma girmede yine sorun yaşadım sinir oldum yine .
Klasik müzik, müzikal, hard rock bu foruma ters iş yapmıyor. Soft pop, 70's, 80's hit şarkıları paylaşan kazanır yarışmasına döndü. Ayak uydurmayınca tamamen şans, bakalım.
6-7. eurovisionlarda teşvikim var, 8-9. şike teşebbüsü ama engllenmişti o zaman,bundada şike yaptım direk yalan yok