#14 Izet Hajrović

B_ab3993f2d389b4d038f81881d32b25b9.jpg

gözün aydın renkdas çöp olmuşun daha ilk hazırlık maçında. hatta üzerinden komisyon falan alındığını iddia edenler bile oldu.

2. maçında da onun bunun kazığı olarak bulunursun zaten futbol profları tarafından.

bizde böyle, gelirken ölürüz biteriz, geldikten sonra 1 maçta 5 gol atmassan itin biyerine sokarız.

pasları hatasız ve mükemmeldi

oyun anlamında biraz yavaştı

şutları kötüydü , onuda ilk maç heyacanına bağlıyorum

taraftar olarak biraz sabredip ve 5-6 maç oynarsa istediğimizi alırız gibi

yerli olarak oynarsa bence yeterli olur, ama yabanci kalirsa ozaman gereksiz bir transfer olur

Yerli olursa 18'e girer . Yabanci kontenjaninda vip tribunu bekler Hajroyu

Şutlarını beğenmeyenler videosunu izlemedi herhalde. Adamın en iyi özelliği şutları zaten. Ben diğer özelliklerine baktım. Hızı iyi, topla gidişi iyi, pasları da iyi. Şutları bu maçta kötü olsa da adamın geçmişte attığı şutlar jeneriklikti. Herhalde onu da yakında gösterir..

Heyecanlıydı daha takımla beraber çalışması lazım teknik iyi ama kondisyonu daha yetersiz Baliç te söylemişti çalışması lazım.

Hizli bir oyuncu oldugunu gösterdi, pasaportu alirsa 10 numara 5 yildiz yerli oyuncu olur.

Grasshopers'te kücük takimin büyük oyuncusuydu, artik büyük takima geldi..

Ve kendini gösterecek. Umutluyum.

hiç fena değildi kesinlikle heyecan,sabırsızlık ve şaşkınlık vardı.Önünde deli gibi oraya buraya koşan aklı sonradan başına gelen Amrabat varken kim olsa aynı duyguları yaşardı.

Yanında kazmalarla oynamasına rağmen fena oynamadı, Sneijder'le, Bruma'yla, Drogba'yla bir oynasın bakalım, oyun tarzı bana heyecan verdi açıkçası. Olumsuz 1-2 pası ve kötü bir şutu vardı ama önemli değil, daha yeni başladı sonuçta dün 1 bugün 2.

Wow diyemem . ama yabanci sinirindan dolayi bu cocuktan bir verim alamiyacagiz o yuzden amrabat v2 diyorum

Bir kac hafta idman yapsin ve yerli olsun eminim cok rahatlatir bizleri.

Yabanci olacaksa anlami yok. Ama sakatlik gecirdi ve baya formsuz.

Tek maç üzerinden yorum yapmak sağlıklı olmaz ama ben bu maçta iyi sinyaller aldım, yerli olarak oynadığında çok daha fazla katkı sağlar bize...

Olumlu bir görüntü verdi bence, tabi biraz heyecanda vardı doğal olarak. Ne yaptığını bilen bir oyuncu görüntüsü verdi. Fiziği futbol oynamaya elverişli.

Bir pozisyonda ceza alanının tam dışından boşken acele etmeyip kontrol etse sonra vursa ilk golünü atabilirdi

Geri
Üst Alt