Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şutlarını beğenmeyenler videosunu izlemedi herhalde. Adamın en iyi özelliği şutları zaten. Ben diğer özelliklerine baktım. Hızı iyi, topla gidişi iyi, pasları da iyi. Şutları bu maçta kötü olsa da adamın geçmişte attığı şutlar jeneriklikti. Herhalde onu da yakında gösterir..
hiç fena değildi kesinlikle heyecan,sabırsızlık ve şaşkınlık vardı.Önünde deli gibi oraya buraya koşan aklı sonradan başına gelen Amrabat varken kim olsa aynı duyguları yaşardı.
Yanında kazmalarla oynamasına rağmen fena oynamadı, Sneijder'le, Bruma'yla, Drogba'yla bir oynasın bakalım, oyun tarzı bana heyecan verdi açıkçası. Olumsuz 1-2 pası ve kötü bir şutu vardı ama önemli değil, daha yeni başladı sonuçta dün 1 bugün 2.
Olumlu bir görüntü verdi bence, tabi biraz heyecanda vardı doğal olarak. Ne yaptığını bilen bir oyuncu görüntüsü verdi. Fiziği futbol oynamaya elverişli.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.