#14 Izet Hajrović

adam geleli 3 gün oldu biri müzikli klip yapmış diğeride amrabat bundan iyi demiş.yahu ne övün ne de kötü yorum yapın.adam ilk hazırlık maçında 45 dakika görev aldı.hem de bu maçı grasshoppers'ta oynarken aklından geçiremeyeceği ajax'a karşı oynadı.bizim bazı futbol alimlerimiz tarafından bu şartlar göz önünde bulundurularak fos transfer,çöpe atılan paracıklar olarak nitelendiriliyor şimdiden.fos transfer yaptı yine bizimkiler gitti yabancı sınırı bizimkiler futboldan anlamıyor.atkı alıyor ya lavuklar,store'dan kupa alıyorlar ya,yönetimi de teknik heyeti de itin g.tüne sokup çıkarma hakları var.

Bazı şeyler için çokta beklemeye gerek yok.Örneğin halısaha da daha önce hiç izlemediğin bir adamın daha topa ilk dokunduğu anda topçu olup olmadığını anlarsın.Hayri'nin adam eksiltebilen biri olmadığı gün gibi belli.

Bazi oyuncular gec acilir.bu yuzden biraz beklemeliyiz.adam eksiltme konusuna gelince pek fazla denemedi ama bir iki calim denemesinde top kaybi yapmadi.genelde kendisi calim atmaktan ziyade verkac yapiyor.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben beğendim 45 dakikalık performansını. nerede ne zaman pas atacağını biliyor , zeki. biraz heyecanlıydı o da normal. amrabat'tan daha faydalı olacağına eminim. ama eğer yerli statüsünde oynayamıyorsa bu transferi neden yaptık anlayamıyorum.. takıma level atlattıracak bir oyuncu değil sonuçta.. ayrıca , ne kadar şans bulabilirki 6 yabancı sınırı varken?

Amrabat daha iyi.Adam geçme ihtimali yok ben bile tutarım.Çizgiye inme gibi bir ihtimal söz konusu değil sadece soluna çekebiliyor.Rakip sadece soluna çekeceğini biliyorsa çok çevik ve kıvrak olmalısın o da yok.Pas oyunuysa onun kralı Riera'da var zaten.Tek artısı şutları tabi o şansı bulabilir muamma.Türk statüsünde oynamayacaksa çöp.

45 dk izlediğin adam için Amrabat daha iyi diyorsun kusura bakma böyle bir mantık olmaz 2 senedir golü geçtim güreşmekten başka birşey yapmayan Amrabat daha iyi diyorsun.

Yabancı statüsünde aldığımıza göre, kulübenin arkasındaki tribün kısmını güçlendirmiş olduk.

Dany-Amrabat-Hojroviç-Riera yanlarına genelde Bruma, zaman zaman da Eboue.

Bu heyecan lafida yeni cikti, önceden böyle birsey yoktu. Adam gelirdi takir takir oynardi, amrabattan sonra komple forum sapitti, alt tarafi bir hazirlik maci ne heyecani olacak oyuncunun. Alisma süreci olur dogaldir ama bu heyecan kelimesi cok sacma.

Stocku beğenen adam hayroyuda beğenmesi lazım stilleri benziyo ikisininde

Yanılıyor olabilirim ama Kubilay TÜRKYILMAZ'ı anımsattı sitili. Sürati yok lakin sol ayağına çok hakim.

Stoch,Hajroviçten Daha Hızlı,Daha Teknik. Alakaları Yok.

Izzet iyi futbolcu ve cok iyi yatirim oldu.......herkez rahat olabilir!

:nargile::nargile:

En azından gerizekalı değil amrabat gibi.

Attığı paslarla zekasını görebiliriz

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

bariz bir şekilde kondisyon sorunu var hallettiğinde çok daha etkili olacakdır.

Geri
Üst Alt