#14 Izet Hajrović

ne zaman türk olma işi belli olcak acaba benim bilidiğim 1 ay civarı filan sürüyor işlemler olumlu veya olumsuz türk olursa uçarız cidden inanılmaz rahat ederiz dünya kupası sonrası parlamaya adaylardan biri bence hajrovic...

ne zaman türk olma işi belli olcak acaba benim bilidiğim 1 ay civarı filan sürüyor işlemler olumlu veya olumsuz türk olursa uçarız cidden inanılmaz rahat ederiz dünya kupası sonrası parlamaya adaylardan biri bence hajrovic...

Performansına bağlı: böyle devam ederse sayılmayacak ama Chedjou gibi olsaydı bugün hemen yerli statüsünde sayardı fenerasyon

Temposu düşük diyen arkadaşlar

Adamın oynadıgı maçlar önce 2 hazırlık maçı adı üstünde hazırlık yeni gelmiş.

Sonra 5-0 dan sonra bursa maçı ki adam istesede tempo yapamazdı çünkü GS da bursa da oyunu bırakmısdı kimse ileri çıkmıyordu dogru dürüst.

Birde tokat maçı. Ki kupa maçlarını kimse sallamıyor zaten psikolojik olarak. Kafası değişmeiş tek top yapıyor akıllı oynuyor dediğimiz emre bile saldı kendini eskiye döndü halısahada oynar gibi takıldı.

Kupa maçlarına hazırlanmak zordur.

Bence bir maçda 11 başlarsa temposunun ok darda düşük olmadıgını görüceksiniz.

Bu hafta drogbanın olmaması büyük şans aslında . İlerde sneijder hajrovic burak ile başlarsak çok iyi olur.

Sneijderi en iyi anlayabilecek onunla en iyi anlaşabilecek adam kadromuzda klasıyla Drogbadan sonra hajroviç gibi geliyor.

İleride daha çok top tutar daha fazla pozisyona gireriz hajroviç varken diye umuyorum.

----Hajroviç------Sneijder------

------------Burak---------------

Olarak başlasada bir görsek uyumu.

yerli olmadi süre nekadar iyi olsa olsun takima giremez, umarim yönetimin bir bildi vardi hajro alirkene yoksa sezon sonu kendisi gitmek ister takima giremiyorum diye

Basarili futbol nasil elde edilir ?

1. Hata yapmayarak

2. Risk alarak

Bundarin arasinda bi cizgi var. O cizgiyi koruyan oyuncu basarilidir. Mesela hata yapmayan oyuncu her zaman iyi degildir örnegin Ceyhun Gülselam. Risk´e girmiyor ki hata yapsin. Takima faydasi yok. Bruma mesela cok risk aliyor ve baya hata yapiyor ( Lucas Ontivero´da öyle son macda ).

Bunun arasinda birsey bulursan mesela Wesley Sneijder, Felipe Melo VE Semih Kaya gibi oyuncu olur. Risk´e girerek zor isleri deneyen ama az hatali oynayanlar.

Izet Hajrovic´de öyle bi oyuncu. Capraz kosulari´da baya etkili her oynadigi macda en az 1 tane kosu yapti öyle. Bursaspor macinda az kalsin atacakti olmadi dün atti. Risk´e giriyor ama baya basarili ve hata yapmiyor.

Ben umutluyum. Bu adamin yeni 22 yasina girdigini unutmayalim.

Umarim bugün bir türlü 11 oynar.

Dikkat etmeliyiz.

Asla topu dikine tasiyacak ve 1-2 oyunuya calim atacak tarz bir profile sahip olmaz ve olmayacak. Sneijder de yaptigimiz hatayi Hajrovic de yapmayalim. Sneijder geldiginde bir cok kisi tipik Playmaker, yani calim atan ve göze hos gelen futbol beklemisti, mesela bir Lincoln tarzi. Ama özellikleri cok daha farkli.

Neyse konu Hajrovic.

Hajrovic kanat olsada bildigimiz kanat oyuncularindan farkli bir stile sahip. Sakin, oyunu ve tempoyu yönlendiren zekaya sahip olan bir oyuncu. Gercekten oyun görüsü ve oyun icerisinde düsünceleri muazzam. Yaptigi kosular ve pas tercihleri bunu gösteriyor bir kere. Bunun yaninda sut özelligi simdiye kadar göze carpmis.

Bana göre kendisi fark yaratacak bir isim degil. Yani takimi tek basina sirtlayacak, kanatlardan akip gidecek bir oyuncu degil. Ama takimda kesinlikle yer almali, cok klas ve ayaklari temiz.

Pas trafigi yüksek olan bir takimda inanilmaz faydali olur. Bu yüzden Emre Colak gibi bol pas yapabilen oyuncular ile iyi anlasiyor kupa maclarinda gördügümüz gibi. Yani ilk 11e girme sansi bulursa hem Sneijder, hem forvetler icin faydali olur.

Umarim en azindan sezon sonu yerli satüsüne gecer. Tamamlayici olarak rotasyonda basarili olur.

Cok iyi oynadi. Golünü haftaya atar insallah, sanssizdi iki pozisyonda

beklediğimden çok daha kaliteli. gelecek yıl için umutluyum.

Kafasini kullaniyor cok yetenekli hala mac eksigi var onu da zamanla giderir.

Saha içinde bazen devamlılık sorunu yaşıyor. Maç ritmini yakaladıkça onu da atlatacaktır. Onun haricinde oyuncu kalitesi üst düzey.

Takıma getirmek için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum izlerken zevk aldığım bir oyuncu.

Çok yetenekli çok.

Daha çok oyun içinde kalmalı daha çok topla buluşmalı.

Oynadıkça çok katkısı olur .

Sneijderi den baska 2. kilit açacak oyuncumuz olur.

Ama yerli olması şart oğlu şart yoksa bu yabancı sınırında harcanacak

Sakin oynuyor ve ayaklarina hakim.

♧tapatalk♧

bugün ışık verdi hajroviç önceki maçlara göre etkiliydi isabetli transfer gibi gözüküyor

Geri
Üst Alt