#14 Izet Hajrović

iyidi, kalitesini belli etti, tabi oda takima ve oyuna alismali, gelecek icin güzel isik veriyor

Ben bu adami begendim. Cok iyi bir teknigi ortalamanin uzerinde bir hizi var. Fizik kalitesi dusuk ancak bu calisilarak arttirilabilir. Turk stausune gecerse seneye 11in vazgecilmezi olacagini dusunuyorum. Bu arada karsi karsiya kaldigi pozisyonu pek olcu almayin bence. O pozisyonda burak esek gibi anirmistir hayrooo diye. Takimdaki oyunculari tanidikca yavas yavas bu tarz pozisyonlarda daha az stres yapacagini dusunuyorum Vurus meziyeti var cunku.

Daha kaç yaşında olduğunu unuttunuz herhalde 26-27 yaşında değil bu adam Aydın Yılmaz bunun yaptığını yapsa herkes yine bir yıldız doğuyor havalarına girer.

Bizede oynamayaz bu FİZİKI kalitesı ıle

Resmen bitik

Önceden söyledım yıne söylüyorum bu adam geldıgı takımdada böyle top ayağına gelecek

Herkse buna oynayacak

Sneıjderın buragın drogbanın olduğu yerde oynayamaz

Bizede oynamayaz bu FİZİKI kalitesı ıle

Resmen bitik

Önceden söyledım yıne söylüyorum bu adam geldıgı takımdada böyle top ayağına gelecek

Herkse buna oynayacak

Sneıjderın buragın drogbanın olduğu yerde oynayamaz

Ne alakası var. Kewell'da böyle oynuyordu. Çok gol atardı, asist yapardı. Çokta faydalı oldu. İzet maç oynaya oynaya o alışkanlığı kazana kazana kondüsyon sorununu çözecektir. Sürekli; "bu maç olacak, şu pası güzeldi" şeklinde bir umutla hajrovic'i övmek için çabalamıyor kimse. Adam direkt skora katkı yapmaya başladı "KANAT" oyuncusu olarak.

Uzun süredir skora katkı yapan bir kanat oyuncumuz yoktu. Bu çok önemli şimdilik.

Ne alakası var. Kewell'da böyle oynuyordu. Çok gol atardı, asist yapardı. Çokta faydalı oldu. İzet maç oynaya oynaya o alışkanlığı kazana kazana kondüsyon sorununu çözecektir. Sürekli; "bu maç olacak, şu pası güzeldi" şeklinde bir umutla hajrovic'i övmek için çabalamıyor kimse. Adam direkt skora katkı yapmaya başladı "KANAT" oyuncusu olarak.

Uzun süredir skora katkı yapan bir kanat oyuncumuz yoktu. Bu çok önemli şimdilik.

Macta zorlama bir asist yap sonra ortadan kaybol hic oynama skorer kanat oyuncusu ol.Yok ya keitayi gordu bu taraftar kewell neymis yaninda.Ayrica kewella alakasi yok bu adamin amrabat bile olamaz bu

Büyük takıma gelmenin, starla bir arada olmanın şaşkınlığını yaşıyor. Futbol zekası çok iyi, hücumda etkili, direk kaleyi düşünebiliyor. Biraz daha oyunun içine girebilirse çok daha iyi olacaktır.

Top ayağına çok iyi yakışıyor.Tekniği,futbol zekası çok iyi.Amrabattan kötü diyenler Amrabatın hızı ve güreşmesinden başka ne üstün özelliğini gördüler merak ediyorum.İşte maalesef Türkiye de futbolun gelişmemesinin sebeplerinden biri taraftarların futbola ve futbolcuya bakış açısı.

Adam net kaliteli, hani o taptığınız Burak'tan falan kat kat daha kaliteli bir zeka ve tekniğe sahip.

Macta zorlama bir asist yap sonra ortadan kaybol hic oynama skorer kanat oyuncusu ol.Yok ya keitayi gordu bu taraftar kewell neymis yaninda.Ayrica kewella alakasi yok bu adamin amrabat bile olamaz bu

Keita göze hoş gelen bir oyuncuydu ama skora pek katkısı yoktu. Hiçbir yerde bu yüzden tutunamadı.

Kewell gibi bir ustayı da Keita gibi bir oyuncuyla kıyaslayamam kusura bakma. Kewell çok faydalı işler yaptı ve iz bırakarak ayrıldı bizden. Ayrıca nedir bu Hajrovic'e bu kadar keskin ve sert eleştirilerinin sebebi. Adam gayet klas bir oyun sergiledi. Oyunun tamamında yoktu Sneijder'de yoktu. Üzerlerinde baskı vardı çünkü. Sebebide Drogba gibi top tutup servis eden ve alan açan adamın olmaması.

Bu adam pozisyona giriyor ve pozisyon yaratıyor. Bu tarz oyuncular nimettir. Yaşı da çok yok.

Keita göze hoş gelen bir oyuncuydu ama skora pek katkısı yoktu. Hiçbir yerde bu yüzden tutunamadı.

Kewell gibi bir ustayı da Keita gibi bir oyuncuyla kıyaslayamam kusura bakma. Kewell çok faydalı işler yaptı ve iz bırakarak ayrıldı bizden. Ayrıca nedir bu Hajrovic'e bu kadar keskin ve sert eleştirilerinin sebebi. Adam gayet klas bir oyun sergiledi. Oyunun tamamında yoktu Sneijder'de yoktu. Üzerlerinde baskı vardı çünkü. Sebebide Drogba gibi top tutup servis eden ve alan açan adamın olmaması.

Bu adam pozisyona giriyor ve pozisyon yaratıyor. Bu tarz oyuncular nimettir ve daha yaşı da çok yok.

Valla renktas yetenek baska bisey ya ayrica keitanin skora katkisi yok demekte cok garip :)

Geri
Üst Alt