Serdar Lena
Yeni Üye
- 18 Mayıs 2012
- 95
- 0
- 826
Stili Mesut Özili andiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stilini hajrovice benzetiyorum
Ben izete
Bizede oynamayaz bu FİZİKI kalitesı ıle
Resmen bitik
Önceden söyledım yıne söylüyorum bu adam geldıgı takımdada böyle top ayağına gelecek
Herkse buna oynayacak
Sneıjderın buragın drogbanın olduğu yerde oynayamaz
Ne alakası var. Kewell'da böyle oynuyordu. Çok gol atardı, asist yapardı. Çokta faydalı oldu. İzet maç oynaya oynaya o alışkanlığı kazana kazana kondüsyon sorununu çözecektir. Sürekli; "bu maç olacak, şu pası güzeldi" şeklinde bir umutla hajrovic'i övmek için çabalamıyor kimse. Adam direkt skora katkı yapmaya başladı "KANAT" oyuncusu olarak.
Uzun süredir skora katkı yapan bir kanat oyuncumuz yoktu. Bu çok önemli şimdilik.
Macta zorlama bir asist yap sonra ortadan kaybol hic oynama skorer kanat oyuncusu ol.Yok ya keitayi gordu bu taraftar kewell neymis yaninda.Ayrica kewella alakasi yok bu adamin amrabat bile olamaz bu
Keita göze hoş gelen bir oyuncuydu ama skora pek katkısı yoktu. Hiçbir yerde bu yüzden tutunamadı.
Kewell gibi bir ustayı da Keita gibi bir oyuncuyla kıyaslayamam kusura bakma. Kewell çok faydalı işler yaptı ve iz bırakarak ayrıldı bizden. Ayrıca nedir bu Hajrovic'e bu kadar keskin ve sert eleştirilerinin sebebi. Adam gayet klas bir oyun sergiledi. Oyunun tamamında yoktu Sneijder'de yoktu. Üzerlerinde baskı vardı çünkü. Sebebide Drogba gibi top tutup servis eden ve alan açan adamın olmaması.
Bu adam pozisyona giriyor ve pozisyon yaratıyor. Bu tarz oyuncular nimettir ve daha yaşı da çok yok.