#14 Izet Hajrović

abi sizin gibi forum görmedim deli sövesim varr ya iki saniyede adam satarsınız daha dün geldi adam şampiyonlar liginde 22 yaşında geleceiğin takımını kuruyoruz adam soğuk kanlı şutları iyi dün bocaladı sadece iki forvet çıkınca sağda hajro solda bruma iş ypaıcaktır tabi ki yabancı kuralı kalkarsa

İyi kumaşı var aslında. Demoralize olmaması için hafta sonu falan ilk 11de başlamalı bence

korkuyorum , futbol stilli degil oynayisi degil ama tribunde kalip futbol formunu kaybetmesi ..

Beyler kim nederse desin bu yabanci kurali yuzunden hic bir yedekte/tribunde kalan yabanci futbolcularimizdan medet ummayin ..

adamlar formu dusuyor , piskolojik men dokuluyorlar ..

TFF bu sezon sonu adam gibi bu yasayi degistirmeli .

30 dakikada ne yapabilirdi. Zaten oyundan alınması tamamen taktiksel değişiklik.

adam daha ligde oynamadan pat diye chelsea maçına çıkıyor ve karşısında dünya çapında yıldızlar var amrabat defalarca kendisine şans verildiği halde etkili olamadı ligde iki maç üst üste oynasın ve gene pasif kalırsa ozaman olumsuz konuşuruz izzet hakında

Ilk yarida kaleye tek isabetli sut atan oyuncumuzdur. Orta sahayi zayiflatmadan tek forvet oynasaydik daha etkili olabilirdi diye dusunuyorum ana Burak takimin sonucta en golcu oyuncusu oldugu icin, Drogba da Drogba oldugu icin hoca vazgecemiyor.

Hemen rüzgar tersine dönmüş, Mancini taktiksel değişiklik yaptı ama Burak çıkmalıydı, zaten tek forvet oynasak Hajrovic Sneijder falan daha etkili olur.

en başından beri diyorum hatalı transfer kim birşeyler bekliyorsa vazeçsin bundan

1-0 gerideyken hajrovici oynatmak için forvetlerden birinin çıkarılması aptallık olurdu. bence en baştan oynamaması lazımdı hajrovicin

akıllı futbolcu ama hem bruma hem hajrovic savunma anlamında iyi değiller.

Hajrovic'i bence forvet yada forvet arkası denemeli Mancini. Günümüz kanat oyuncuları hızlı olmalı. Hızı yoksa istediği kadar yetenekli olsun farketmez. Haa bu maçta da fazla eleştirmemeli. Böyle maçları oynaya oynaya tecrübe kazanacak.

Telles'de ki Özgüvenin yarisi Hajrovic de yok.Malesef kendisi Galatasaray Futbolcusu degildir.Cok yetersiz .Yerli Olacaksa sabredilebilir ama bu Yabanci Kurali sacmaligi devam ederse derhal gönderilmeli.Ben hic umutlu degilim sahsen Hajro'dan .Inshallah yanilirim

Hep maçın bıraktığı rüzgarla yapılan yorumlar. Olgunca bir teşhis çok az. :)

Ben halen Eboue'nin Hajrovic'in sırtında ne aradığını düşünüyorum.

Ilk 25 dakika iyi oynayan oyuncumuz yoktu zaten. Hajrovic´e yüklenmek haksizlik.

Taktiksel bir hamleydi ve cikti. Ben hala oynamasi gerektigini düsünenlerdenim.

Kadromuz hep böyleydi.

________________________Ceyhun(Yekta)_______________________________

__________________Melo_______________Selcuk________________________

_____________Hajrovic_____________________Sneijder__________________

__________________________Drogba__________________________________

Hajrovic ile Sneijder´in dünkü performansi karsilastirildiginda, Sneijder´in tek artisi ismi mi?

Aralarinda hicbir fark yoktu acikcasi. Dolayisiyla Hajrovic´e yüklenmek sacma.

Orta sahada eksik cikmamiz, ve belki de Burak yada Drogba bir hataydi. Hajrovic degil.

Türkiye de futbol anlayisi bu sekilde iste. Adam tamam taktiksel sebeplerden dolayi oyundan alinir ve yorumlar kötü ya bu cocuk gönderelim olur.

Zaten geldiginde demistik yerli olmassa bos transfer cünkü tipik kanat degil.

Ama dün oyundan alindigi icin yerden yere vurmak neyin kafasi?

Gesendet von meinem Xperia Z1

Geri
Üst Alt