#14 Izet Hajrović

cıkınca takım çöktü resmen

mancini en iyi oynayan adamı cıkardı

telleside cıkartmasını bekliyodum ama kaldı allahtan

Bence bugun iyi oynadi. Ayagina her top geldiginde tehlikeli oldu. Evet son hareketlerde hatalar yapti, ama bu normal, biz bu cocugu geldiginden beri tribunde curuttuk. Eger takimla daha fazla maca cikmis olsa, biraz daha alismis olsa bence bizim hucumdaki yaraticilik eksikligimize ilac olur. Keske Ontivero'yu sokarken Burak'i cikarsaydi.

ayagina top geldinde ne yapacagini bilen ender futbolculardan biriyidi bügün, ama biraz bencil olunca mancini onu kurban secti türk statüsünde yeterli bir futbolcu olurda önceden dedim gibi yabanci olarak yeterli kalmiyabilir.

türk olursa süper olacak, yoksa gönderilmeli.

Bugün Hajroviçe kötü diyenlere sağ kanatta Burak ile mutluluklar.

Çocuk ayda yılda şans bulunca kendimi nasıl gösteririme gittti gerçekten mükemmel oynadı bana göre..

Niye çıktı anlamış değilim..

Madem yabancı sorunu yok niye çıkarıyorsun be adam!

hizi disinda hic bir ozelligi yok. kac tane atak baltaladi. pas veremedi, abuk subuk yerlerde sut cekti. eger kendini gostermek icin takim oyununun icine edicekse zaten yeri yok.

zamaninda dos santosa ayip etmisiz

Şut çeken, çalım atan topçu oyundan çıkarılmaz. Adam durur durur 25 metreden köşeyi bulur. Hajrovic çıktıktan sonra maçta bir aksiyon olmadı.

Abuk sabuk hamlelerle iyi oynayan çocuğu da küstürecekler akıl almıyor bu kadarını.

Fena oynamadı ama buda bencil çıktı.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Bugün biraz bencildi, bu adam stresli maçlarda etkisiz kalır rahat maçlarda akar

Hakkini yemeyin lan.

I am the one who knocks!

umdugum oyunu oynamadi kendini gostermek icin abarzatmis olabilir tabi. 2 3 mac oynasin dogru hukum verek

Sürekli tribünde izleyince maçları "ben bu burağa pas vermem abi" diye yemin etmiş.:)

Geri
Üst Alt