#14 Izet Hajrović

Bilmiyorum iyide ola bilir ama onu biliyorumki ne hayrovic nede amrabat gibi oyuncularla yabanci hakkini bosa harciyoruz

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

sorun hajroda değil mancinide.hajro demorilize oldu.bu teknik direktörle hajronun bizde başarılı olması imkansız.

Iyi kotu diye elestirmek dogru degil. En iyi performansini gosterdigi macin ardindan kadroya alinmadi. Takimin durumu zaten ortada. Saglikli bir degerlendirme yapmak zor.

Tapatalk

Dinletemedik derken ney anlattın nasıl analizler yaptın da seni dinlemedi millet. Şu takımda etkili olamayan yeni oyunculara laf edemeyiz. Ciddi anlamda bozuk bir takım yapısı var. Sahada kimse galibiyet derdinde değil. Öyle topun akışına göre giden uyuz bir oyun var. Hajrovic veya ontivero bu maçlarda ön plana çıkamadı diye bu herifleri silip atamazsın.

Bu adama karşı beklentinin bu kadar büyümesinin sebebi Mancini. Takım o kadar kötü ki her hafta alternatifini 11'de görmek istedi bu gözler. Ama ısrarla oynatmadı adamı. Bu da her hafta taraftarın gmözünde beklentiyi yükseltti. Bu çocuk bu takımda seneyede oynarsa takımın yıldızı olmayacak ama işleyen bir çark olacaktır buna eminim. Ama buna da karar vereceğimiz zaman rayına oturmuş bir takımın oturduğu zaman olacak.

Kesinlikle katılıyorum

Takım diye birşey yok şuan

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bugün berbattı, solda oynamasının da etkisi vardı tabi.ama amrabattan filan iyi oyuncudur bana göre.hiç değilse aklıyla ayakları koordineli.

Ortada takima benzer bisey olmadigi icin Hajroyu bireysel olarak degerlendirmek yanlis.

sabredin yeauhh 5 sene daha oynasın yeauhhh sistemden yeauhh yoksa yeni messi yeauhh

Bu macda çok kötüydü ama kredisi olmalı biraz genc takıma yeni katılmış bir oyuncuya. Seneye asmaya başlayalım lütfen mümkünse lütfen düzelmese:DD

Keşke Riera kalsaydı. Buna ödediğimiz bonservisin üstüne bi de Riera'ya hava parası ödedik. Çok saçma işler yapıldı çok.

Dedim dedim inandıramadım. Böyle adamlar ile bu ligde başarılı olamazsın.

Telles bile ne kadar katkı verir bilemiyorum.

Suç Mancini'ye ait Bruma'ya yaptığını Hajrovic'e de yaptı.

Sahaya 5 yabancı sürüp yedeğe de Chedjou'yu koyup Bruma'yı oynatmayıp körelten Mancini'den bahsediyoruz burada.

Bruma lig de hiç oynatılmayıp zorluk derecesi yüksek olan CL maçları ve FB derbisinde oynatılıp kötü oynadıgında taraftar hunharca eleştirmişti.

1 maç oyna 8 maç yoksun nasıl maç formu yakalayacak ki?

Hajrovic devre arası katıldı bu takıma ve sahada ki oyunculara uyum sağlaması için takımla beraber maçlara cıkması gerekiyor.

Yeni gelmiş bir oyuncu için en önemli şey takıma uyum sağlamasıdır.

En önemlisi Hajroviçe bu takımın bir parçası olduğunu hissettiremedi Mancini.

Suçu ne kadar mancniye atsakta Galatasaray'da oynayacak kalitede bir yabancı Değil!!!transferleri kim yaptırdı bu sene anlamak güç

Suçu ne kadar mancniye atsakta Galatasaray'da oynayacak kalitede bir yabancı Değil!!!transferleri kim yaptırdı bu sene anlamak güç

Bu fikre varabilmek için ard arda maçlara çıkması gerekir.

Harika da diyemeyiz kötü de diyemeyiz ne söylersek yanlıs olur şuan için.

O kadar az izledik ki nasıl bir oyuncu olduğunu çözemedim Hajrovic'in.

Eskişehir maçında oynadıktan sonra kaç defa forma giydi?

Geri
Üst Alt