#14 Izet Hajrović

Sunu anladim ki bu adam'da fiyasko cikti. Ulan nebicim yoneticilersiniz bi vizyonuzu genis tutun'da avrupadaki takimlari analiz edin scout ekipi nasil kuruluyorgorunn onca milyonlar iste boyle cope gider yazikkk

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Hala neyi tartışıyorsunuz. İnanılır gibi değil.

Her anlamda fiyasko transfer.

içimize fenerli bir casus gelse her anlamda bu kadar bariz hatalar yapmazdı.

Adam kendini takıma bir türlü adapte edemiyor

Burak ve Umut gibi adamlar her hafta forma giymeye devam ederse

ben olsam bende oynamam

Beyler boşa yirtmayin kendinizi bu elemandan bir yol olmaz.. Bastan beri yanlis transfer olduğunu dusunuyorm ha yerli olursa kalsin problem değil.. Takima alisamadi oynatilmadi diyoruz sanki oynayinca calim atmaya mi başlayacak bizi mi artacak. Zaten bir dünya durağan pasli oynayacak adamimiz var bize yardiran adam lazim. Yani bir isim olsa bruma gibi birkaç hareketiyle belli ederdi diye dusunuyorum

Melo Sneijder Drogba olduğunda 10-15 dakika oynatılıyor. Yetersiz bir orta saha ve hücum hattı ile 60-70 dakika oynatılır.

Beyler boşa yirtmayin kendinizi bu elemandan bir yol olmaz.. Bastan beri yanlis transfer olduğunu dusunuyorm ha yerli olursa kalsin problem değil.. Takima alisamadi oynatilmadi diyoruz sanki oynayinca calim atmaya mi başlayacak bizi mi artacak. Zaten bir dünya durağan pasli oynayacak adamimiz var bize yardiran adam lazim. Yani bir isim olsa bruma gibi birkaç hareketiyle belli ederdi diye dusunuyorum

Bruma çok mu etkili oldu sanki o da harcandı. Akılda kalan 3-4 driblingi dışında bir katkı veremedi o da. Ama suç onun değil tabiki.

@Mert Yüksel Bruma bazi hareketleriyle klasini belli ediyordu hajrovicde boyle bir isik göremedim.. bruma hoca ve sistem kurbani oldu bu kadar yetenekli bir adami nasil koreltti aklim almiyor.. Hajrovic muhakkak şimdiki halinden daha iyidir ama işimize yarayacagini sanmıyorum.. Bizim aradigimiz adam değil maalesef

Mancini'nin olduğu yerde hiçbir oyuncunun aşama kaydetmesi mümkün değil, bilhassa da Izet gibi genç oyuncuların. Bruma'yı da 3-5-2'nin sağında oynatma planı vardı adamın.

@Mert Yüksel Bruma bazi hareketleriyle klasini belli ediyordu hajrovicde boyle bir isik göremedim.. bruma hoca ve sistem kurbani oldu bu kadar yetenekli bir adami nasil koreltti aklim almiyor..

Klasını belli etmekse Hajrovic de etti. Ben ikisinide çok seviyorum ve umutluyum. Ama Hajrovicin şanssızlığı takımın çöküş zamanına denk gelmesi ve hiç süre alamaması. Bugün bruma sakatlanmamis olsa herkes ona aynı muameleyi yapacaktı.

Bruma ilk yarı Hajrovic e oranla çok daha fazla görev aldı ama genele yayarsak hep etkisizdi. Ilk maçlarında ki bruma şut atamaz pas veremez bir hale geldi. Ama driblingi ve hızı kullandığında göz boyadı. Bence bruma bundan fazlası. Hajrovicte ontivero da. Boş adam değil bunlar.

Bu ortamda böyle bir oyuncunun gelişmesi mümkün değil. Burak ve Umut'la nasıl gelişecek adam?

Verkaç yapmak istese yapacak adam yok sahada. Bruma - Sneijder - Hajrovic gibi bir düzen olsa en iyi performansını gösterir bu oyuncular.

Hajrovic adam eksiltebiliyor ama sonra pozisyonu devam ettirebilmesi mümkün değil bu düzen ve oyuncularla.

Amrabat'dan kötü olamaz diyordum cok fena yanildim .Bu adami alanlara yaziklar olsun.

Ontivero bile daha etkili bundan

Hajrovic İnşallah iyi bir Dünya Kupası geçirir ve 3.5 Mn €'ya aldığımız bu oyuncuyu fiyatlarında yükselmesi ile en azından 5-6 Mn € civarına satarız.

Geri
Üst Alt