#14 Izet Hajrović

Kimse beğenmiyor doğal olarak ama Hajrovic'in yeteneklerini ortaya koyacağı bir düze yok takımda.

Bence düzenli bir kadromuz olsa ve daha düzenli oynasa fark belli olur.

Zaten ligin ikinci yarısı takımda bir şey oynamadı çoğu maçta, Hajrovic de arada bir oynadı falan, ne olduğu belli değil.

Sinyor bitirdi cocugu,bi oynat 5 hafta oynatma sonra 30.dakikada cıkar felan iyice bozdu dengesini,Allah'tan Bruma sakatlandı onda da o yöne dogru gidisat vardı...

Amrabat neye göre daha iyi?Süratli ve 2 tane çalım atabilen futbolcuya hayran kalıyor millet.Hajrovic doğru koşular yapıyor, oyun zekası ve tekniği yüksek ama gösterişsiz oynadığı için kötü futbolcu.

Seneye takasta veririz herhalde Anadolu takımından yerli falan alırken fiyat düşsün diye.O ayar bir topçu

ilk 30 dakika sonra cok cabuk kayboluyor, Amrabat buna göre kosmasi ile daha cok göze batiyor, ama oda iki metre top süremiyor...

amrabati yollamak bunu almak bi risk degildi, amrabat berbat isimize yaramayan birisiydi, belki tutardi bu ama galiba olmadi... bana göre Hayro 10 mac eh peh oynayan, ama bir macta devlesen tipte bir futbolcu

Lucescu hajroyu adam eder oyuncu işlemesini iyi bilir mancini gibi oyuncuyu kaybetmez

Hesap Makinesi

Bende oynaması gerektiğini savunanlardanım, Burak ve Umut un kanat performans(!)larını göz önünde bulundurarak...Ancak forma şansı bulabildiği çok az sürelerde -Bir iki olumlu hareketi dışında- oyun genelinde verdiği ''Silik'' izlenim ümit kırıcı maalesef...Antrenmanlarda da aynı görüntüyü veriyorsa Mancini oynatmamakta haklı olabilir...

yabancı sınırı varken ne manciniye ve nede hayrovice suç bulabilirim. bu 6+0+4 muhabbeti bitmeden bize gün yüzü yok.

Elestirilebilir tabiki ama ne kadar dogru onu bilemiyorum. Siz kendinizi onun yerine koyun. Ilk geldigi zamanda, yani ilk maclarinda kupa macinda mesela bir asist bir gol ile oynamisti. Ondan sonra ligde sans bulamadi, bir kac dakika oynadi. Chelsea macinda ilk 11, sonra 30 dakika sonra disari. Sonra Eskisehir macinda oynadi asist yapti,sonra yine bilmem kac mac kadroya bile alinmadi. Hangi macti hatirlamiyorum, hoca yine Hajrovici ilk 11 oynatti sonra biz korner kullanirken cikarmaya kalkisti falan filan, garip isler vallah.

Düzenli oynayamadi ki cocuk hic. Lanet yabanci sinirindan ne o bize yaradi ne de biz ona. Muhtemelen dünya kupasina gidecektir ama bizde oynamadigi icin yedek kalir ancak. Tabi Bosnaklarin hocasi bunu tutuyorsa is degisir.

Elestirilebilir tabiki ama ne kadar dogru onu bilemiyorum. Siz kendinizi onun yerine koyun. Ilk geldigi zamanda, yani ilk maclarinda kupa macinda mesela bir asist bir gol ile oynamisti. Ondan sonra ligde sans bulamadi, bir kac dakika oynadi. Chelsea macinda ilk 11, sonra 30 dakika sonra disari. Sonra Eskisehir macinda oynadi asist yapti,sonra yine bilmem kac mac kadroya bile alinmadi. Hangi macti hatirlamiyorum, hoca yine Hajrovici ilk 11 oynatti sonra biz korner kullanirken cikarmaya kalkisti falan filan, garip isler vallah.

Düzenli oynayamadi ki cocuk hic. Lanet yabanci sinirindan ne o bize yaradi ne de biz ona. Muhtemelen dünya kupasina gidecektir ama bizde oynamadigi icin yedek kalir ancak. Tabi Bosnaklarin hocasi bunu tutuyorsa is degisir.

Bugun kotu oynamadi aslinda, hic pas alamadi ama. Biz ileri ciktigimiz zaman toplarin cogu Sneijder'e gitti, o da solda, ters kanada fazla pas atmadi. Iste bir macin basindaki ara pasi var verilmeyen penalti orada capraz kosu yapmisti Hajrovic. Oyle cok kosu yapti ama bir tek o pasi aldi. Onun disinda sagdan nadiren Veysel ileri ciktiginda pek birbirleriyle anlasamadilar, ki bu da normal, bu ikisi kac mac beraber oynadilar bu gune kadar?

Savunmaya yardim etti, ilk yari sonunda Yekta'yla Selcuk'tan sonra en cok kosan 3. oyuncuydu takimda, 2. yarida zaten oyundan alindi. Dikkat ettiyseniz o kanattan fazla atak yemedik, Veysel'in isini kolaylastirdi. Sneijder bugun defansa hemen hemen hic yardim etmedi, o yuzden hep soldan geldi ataklar.

Ben hala çok yetenekli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Fakat maksimum performansını sergileyemiyor ve sanki konsantre olamıyor maça. Dolayısıyla etkisiz kalıyor. Haa kimse az oynamış falan demesin. Futbolcu her zaman hazır olacak. Ve şans geldi mi kendini gösterecek. Kısacası Hajrovic böyle devam ederse seneye en azından kiralık gönderilmeli diye düşünüyorum. Çünkü şu anki durumu ile yabancı kontenjanı işgal etmesi yanlış olur.

Bugun kotu oynamadi aslinda, hic pas alamadi ama. Biz ileri ciktigimiz zaman toplarin cogu Sneijder'e gitti, o da solda, ters kanada fazla pas atmadi. Iste bir macin basindaki ara pasi var verilmeyen penalti orada capraz kosu yapmisti Hajrovic. Oyle cok kosu yapti ama bir tek o pasi aldi. Onun disinda sagdan nadiren Veysel ileri ciktiginda pek birbirleriyle anlasamadilar, ki bu da normal, bu ikisi kac mac beraber oynadilar bu gune kadar?

Savunmaya yardim etti, ilk yari sonunda Yekta'yla Selcuk'tan sonra en cok kosan 3. oyuncuydu takimda, 2. yarida zaten oyundan alindi. Dikkat ettiyseniz o kanattan fazla atak yemedik, Veysel'in isini kolaylastirdi. Sneijder bugun defansa hemen hemen hic yardim etmedi, o yuzden hep soldan geldi ataklar.

Aynen. Sol taraf bir ara otoban gibiydi. Bence izet fazla oynayamadigi icin konsantrasyon sorunu yasiyor. O penalti pozisyondaki kosusu gercekten iyiydi. Dedigini gibi sag kanadi da zaten pek kullanmadik bu mac. Ah iste Sneijder ortada oynasa Hajrovic ile güzel anlasirlardi diye düsünüyorum. Ama oynatmiyor Sinyor bir türlü.. Bak görecegiz haftaya yine kim bilir kimleri kesecek. Hajrovic yine büyük ihzimal olmaz kadroda. Biktim Bu adamin her mac baska takim oynatmasindan.

I am the one who knocks!

Aynen. Sol taraf bir ara otoban gibiydi. Bence izet fazla oynayamadigi icin konsantrasyon sorunu yasiyor. O penalti pozisyondaki kosusu gercekten iyiydi. Dedigini gibi sag kanadi da zaten pek kullanmadik bu mac. Ah iste Sneijder ortada oynasa Hajrovic ile güzel anlasirlardi diye düsünüyorum. Ama oynatmiyor Sinyor bir türlü.. Bak görecegiz haftaya yine kim bilir kimleri kesecek. Hajrovic yine büyük ihzimal olmaz kadroda. Biktim Bu adamin her mac baska takim oynatmasindan.

I am the one who knocks!

Evet bizim takimin hucumdaki pas organizasyonu yok denecek duzeyde maalesef. Ya Selcuk Burak'a pas atmaya calisiyor, ya da topu Sneijder'e verip ondan bir sey yapmasini bekliyorlar. Sneijder gununde olursa tehlikeli bir iki pas atabiliyor, onlari da cogu zaman golculer kaciriyor. Sneijder solda oynadigi icin butun ataklarimiz o kanattan geliyor. Bunu bilen rakipler de Sneijder'i marke edip bizi tamamen etkisizlestiriyorlar.

Hajrovic iyi pas atabilen ve kafasi iyi calisan bir oyuncu ama ondan verim alabilmek icin iyi paslasabilen, hucumda daha iyi organize olan bir takim lazim.

Yahu hala yetenekli yetenkli diye dolanıyorsunuz adamlar Miroslav Stoch'u istikararsız diye yolluyor biz Hajrovic'in 1 ara pasından 1 koşusundan kalite çıkarmaya çalışıyoruz..Bu adam 10 yıl da oynasa birşey olmaz kapasitesi belli..Ne hız var ne dribbling var ne çalım var ne şut var(sözde bazukacıydı) maç içinde var mı yok mu belli değil.. Ha futbol zekası iyi diye bir durumu var ama Grasshopers için iyi bizim için normal.. Bizim beyniyle takımı yöneten Sneijderimiz var ihtiyacmız yok böyle bir adama hele ki yabancı kontenjanındayken..

Üzülerek söylüyorum Amrabat denen futbol fakiri bile bundan daha iyi topçudur..

120493,1259422998,1.jpg

Elimizde baska kanat varmis gibi elestirip duranlari görünce neden bu halde oldugumuzu anlayabiliyorum.

Genclerbirligi macinda yine ilk 11 oynamali. Baska kanat alternatifimiz yok maalesef.

Not: Bu arada KÖTÜ FUTBOLCU!! BERBAT TRANSFER

Geri
Üst Alt