#14 Izet Hajrović

geçenlerde de yazmıştım burda ünal aysal'ın açıklamalarını. mancini'nin telles ve hajroviç'i çok istediğini söylemişti statta yaptığı bir buçuk saatlik programda. onun dışında herhangibi bir haberi ciddiye almak saçma. bülent tulun'da kulübün günah keçisi oldu iyice.

Tekrar söylüyorum Hajrovic iyi bir adam hele olası bir Sneijder'in gidişinden sonra önemi daha da artacak.. Eğer bu adamı faydalanamadan gönderirsek cok yazık olur..

Kendinizi yerine koyun. Girdiğiniz maçtan çıkıyorsunuz, ilk 11 oynadığınız maçtan yarım saatte çıkıyorsunuz. İnsan içine çıkamazsınız. Psikolojisinin bozukluğu aşikar.

Adını bile bilmediğimiz bir köy takımından istanbula gelip 30 dakika oynuyor diye psikolojisi bozuluyorsa tedavi olsun.

Türk olması lazım. Aksi taktirde takımda yer bulamaz. Sneijder kolay kolay bir yere gitmez çok yüksek bir teklif gelmedikçe.

Dünya Kupasın'da 11 oynama şansı var mı ? 2-3 maç oynasa da prim yapsa 2.5-3m a satsak zarar etmeden.

yerli statüsüne geçmesse kalması çok zor. 6+2 de hajroya ayrılacak kontenjan yok. ilerde iyi bir oyuncu olabilir ama genç bir oyuncuda fazlasıyla olması gereken azim ve istek hajroda malesef hiç yok.

Türk olamadıysa hala evlendirelim biriyle, öyle oluyodu galiba (oluyo muydu?)

Dünya Kupasın'da 11 oynama şansı var mı ? 2-3 maç oynasa da prim yapsa 2.5-3m a satsak zarar etmeden.

Dünya kupasında iyi oynasın, bizde beklediğimiz ışığı orada versin, ardından yönetim satsın, taraftar Aysal'a küfür eder gene. Neden gönderdin diye.

Adını bile bilmediğimiz bir köy takımından istanbula gelip 30 dakika oynuyor diye psikolojisi bozuluyorsa tedavi olsun.

Sonra da niye scouting yok dersiniz :)

Kardeşim sen olayı anlamadın heralde, girdiğiniz maçtan çıkarılıyorsunuz, sen kendin katıldığın halı saha maçından erkenden çıkarılıp yerine biri katılsa surat yaparsın, halı saha da verdiğin parayı istersin geri.

Trabzon'a kiralayalım.. yada bursaya.. parlarsa geri alırız.. parlamazsa yallah..

BniGLwHCEAAIVhu.jpg:large

Evlenmiş.Bari Türk birini bulsaydı.Yerli yapardık.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, oyuncularından Izet Hajrovic, kız arkadaşı Lejla ile hayatını birleştirdi.

Izet Hajrovic ve eşi Lejla'ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Ne olurdu Lejla yerine Leyla ile evlenseydin?:p

Geri
Üst Alt