#14 José Rodriguez Martinez

%91 pas basarisi ile oynamis aslan. Hem de Selcuk gibi paslarinin cogu yan pas geri pas olmadan.

Ne yazik ki Astana macinda kesik yiyecek bence. Hamza orta sahayi Selcuk-Bilal yapacaktir diye tahmin ediyorum.
Ah şu şampiyonlar liginde Yabancı kısıtlaması olmasa..

Yalniz bu adam ciddi bir scouting ve transfer basarisidir. Ayni sekilde Carole ve opsiyonu olmasada Denayer.. Ben Grosskereutz un da oynabilse cok iyi olacagini dusunuyorum. Beklenilen sayida ve yeterli adamlar alinmadi ama f/p olarak heralde son senelerdeki en basarili transfer donemiydi..

:D :D :D

arsenal'de bugün* orta sahada flamini oynadı ya. bu adam da 2 saat sonra türk telekom arena'da antep'e karşı maça çıktı. real de yıllar yılı bu adamın yarısı etmeyecek gago gibi adamlara milyon eurolar harcadı. biz bu adamı bedavaya aldık. beşiktaş, tabata'ya 8 milyon euro verdi. topuz hala fenerbahçe'de. carole dururken yarısı etmeyecek telles inter'de. liverpool son 3 yıldır 200 milyon euro harcadı ama sahaya çıktığı 11'de emre can var. lorik cana kaç yıldır üst düzey liglerde oynuyor, topu versen 2 kere sektiremez. ananın amına koyayım hajrovic.23
#55083725 26.09.2015 21:22ademseherfurkanniyazi
···

Yalniz bu adam ciddi bir scouting ve transfer basarisidir. Ayni sekilde Carole ve opsiyonu olmasada Denayer.. Ben Grosskereutz un da oynabilse cok iyi olacagini dusunuyorum. Beklenilen sayida ve yeterli adamlar alinmadi ama f/p olarak heralde son senelerdeki en basarili transfer donemiydi..

Selçuk , burak , sabri , umut , hamit , olcan takımdayken kimse ffp den söz etmesin.

Mustafa Denizli:''Jose Rodriguez vasattı.Öyle göze batan ekstrası olan bir oyuncu degil''

Bu adamlara efsane diye tapıp takımın basına filan isteyenler var.Huzur evine kapa kendini dede.

Bir fake hareketi varki ben bile tribünde o hareketi yiyorum. Kendine cok iyi pas alanı açıyor. 20 yaşında bu zekada oyuncu bulmak zor. Değerini bilelim.

Son düzenleme:
iyi de yanında sert biri olmayınca cok yumusak kalıyoruz adamlar yürüyerek geçiyor orta sahayı

İyi top oynadı adamın oyun görüşü,pasları,dikine kat edişi,temposu çok iyi ama orta saha her halükarda yumuşak orada sert ve süpürücü birine ihtiyaç var Melo-Jose(Selçuk) harika olurdu.

Geri
Üst Alt