- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.078
- 4.533
Real altyapısından yükselip de Casillas dışında oynamış kim var Allah aşkına?
José ile falan uğraşmazlar.
Arbeloa var ama bu sezon 11 de şans bulamıyor,geçmişte Guti ve Raul.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real altyapısından yükselip de Casillas dışında oynamış kim var Allah aşkına?
José ile falan uğraşmazlar.
Alayi ezik,kiro ve de mankafa.Bircogu da irkci.Genelde ezik ve de bilgisiz Türk futbol programlarını pek takip etmem ama Oktay'i izliyom su an.Denyo Jem Paul'u övüp Poldi'yi gömüyor.İgrenc herifler.Hemen degistim kanalı.
Aynen bir de Guti var. Raul Atletico kökenli bir oyuncu. Arbeloa ise adam değil. O yüzden onu saymadım.
ne diyon sen birader
uzun zamandir böyle buram buram fussball cahili kokan bir yorum görmemistim
Tam tersi kesici özelliği var. Ama bu özelliği defansın önünde çakılı olmasını gerektirmiyor. Günümüz futbolunda 3 lü oynamiyorsan 2 tane Jose tipi adamla oynayabilirsin ama bizim takım savunmasına yetemeyecek kadar kötü bir fizik kaliteye sahip takımımız var ve bu yüzden Jose defansif anlamda yetersiz kalabiliyor zaman zaman. Ama bu biraz da Bilal yüzünden. 3 lu orta sahaya dönüp bu durumu dengelemeyi akil edebilirse Hamza bazı maçları çok daha rahat koparabiliriz. Jem bir şekilde hazır tutulmalı. Elimizdeki tek defansif orta saha o çünkü.Senin algılarda problem varsa bilemem ama düzeltebilirim. Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum bak. Jose daha önceden de bildiğim ve takiplediğim bir oyuncu ve bu oyuncu Bizde ki Selçuk İnan'ın pozisyonunda oynar. Çokta iyi oynar. iki yönlü orta saha değil, (işin hem ofans hem defans kısmını yapabilecek seviye de değil ve olamaz da.) kesici özelliği yok. (Yani atak kesme özelliği yok) ikili mücadelelerde yumuşak kalıyor, Hava topları zayıf. Yanına tamamlayıcı biri lazım diyorum. Alex Song mesela. Ya da Sandro.
Tam tersi kesici özelliği var. Ama bu özelliği defansın önünde çakılı olmasını gerektirmiyor. Günümüz futbolunda 3 lü oynamiyorsan 2 tane Jose tipi adamla oynayabilirsin ama bizim takım savunmasına yetemeyecek kadar kötü bir fizik kaliteye sahip takımımız var ve bu yüzden Jose defansif anlamda yetersiz kalabiliyor zaman zaman. Ama bu biraz da Bilal yüzünden. 3 lu orta sahaya dönüp bu durumu dengelemeyi akil edebilirse Hamza bazı maçları çok daha rahat koparabiliriz. Jem bir şekilde hazır tutulmalı. Elimizdeki tek defansif orta saha o çünkü.
Senin dediğin ancak gross sağda oynarsa olur. O zaman emre ve engin oynuyordu ileri geri.Bir kaç hafta sonra aynı düşünceye geliriz o yüzden sorun yok.
Sorunun çözümü 3lü orta saha değil, iki oyuncunun tamamlayıcı olmaması. 3 yıl önceki Melo Selçuk omurgası gibi. Şimdi Selçuk'tan daha iyi birini bulduk. Yanına tamamlayıcı oyuncu lazım.
Bu arada öndeki 4lü neredeyse sıfır savunmayla oynadılar.
ne diyon sen birader
uzun zamandir böyle buram buram fussball cahili kokan bir yorum görmemistim
Tam tersi kesici özelliği var. Ama bu özelliği defansın önünde çakılı olmasını gerektirmiyor. Günümüz futbolunda 3 lü oynamiyorsan 2 tane Jose tipi adamla oynayabilirsin ama bizim takım savunmasına yetemeyecek kadar kötü bir fizik kaliteye sahip takımımız var ve bu yüzden Jose defansif anlamda yetersiz kalabiliyor zaman zaman. Ama bu biraz da Bilal yüzünden. 3 lu orta sahaya dönüp bu durumu dengelemeyi akil edebilirse Hamza bazı maçları çok daha rahat koparabiliriz. Jem bir şekilde hazır tutulmalı. Elimizdeki tek defansif orta saha o çünkü.
Selçuk'u aratmiyor mu? Pardon ama Selçuk ne oynuyordu da biz onu arayalımSelcuk u hic aratmiyor. Ama partneri yok malesef Melo gibi.
Benim 2. devre favori kadrom bu 18 isimle şudur ki;senijder varken 433 oynayamiz kac kere italyanlar denedi olmadi
4312 oynasak diyoruz öylede olmuyor kanatlari kapatramiyoruz
yani snijder oldugu surece 4231 yada 4411 bizim sistemdir olmuyor baska
defansif olaya geleceksekde
melo gibi onlibero varken bile poz veriyorduk hatta gecen sene daha cok veriyorduk
bunun tum takimla alakasi var bugun misal daha az verdik cunki burak denen pingpong masasi yoktu oyunda
ayriyeten gross sagbeke gecince yada bir sagbek aldiklarinda kisin ched-denayer ikilisi daha saglam durmamizi saglar
Rıdvan bile çocuğu övüyor....
Ama bazı kanallardaki kodumun şerefsizleri bok atıyor...
Bu ülkeye futbol fazla...