#14 José Rodriguez Martinez

Adama top yakışıyor birkere herşeyden önce. Öyle birşey yapıyor ki ne ara pası attın diyorum :&

Mustafa Denizli:''Jose Rodriguez vasattı.Öyle göze batan ekstrası olan bir oyuncu degil''

Bu adamlara efsane diye tapıp takımın basına filan isteyenler var.Huzur evine kapa kendini dede.

Iste gecenlerde ben bundan bahsediyordum forumda, bu eski kafali man kafali yerliler yüzünden olan bize oluyor. Hamza da ayni bu kafada, biyikli kestane Cüneyt de.

80li 90li yillarda yabancilarin kendilerinden daha iyi oldugunu kendilerine yediremiyen adamlar bunlar. Iste bu yüzden asiri yerli sevici oluyorlar hepsi. Tamamen eziklik bana kalirsa.

Selçuk'un geri dönmesiyle birlikte Yedeğe çekilecek potansiyelli 8 numara.

Yeni orta saha: Bilal Selçuk

Real altyapısından yükselip de Casillas dışında oynamış kim var Allah aşkına?

José ile falan uğraşmazlar.

Iste gecenlerde ben bundan bahsediyordum forumda, bu eski kafali man kafali yerliler yüzünden olan bize oluyor. Hamza da ayni bu kafada, biyikli kestane Cüneyt de.

80li 90li yillarda yabancilarin kendilerinden daha iyi oldugunu kendilerine yediremiyen adamlar bunlar. Iste bu yüzden asiri yerli sevici oluyorlar hepsi. Tamamen eziklik bana kalirsa.

Alayi ezik,kiro ve de mankafa.Bircogu da irkci.Genelde ezik ve de bilgisiz Türk futbol programlarını pek takip etmem ama Oktay'i izliyom su an.Denyo Jem Paul'u övüp Poldi'yi gömüyor.İgrenc herifler.Hemen degistim kanalı.

Bilal yedeğe çekilir. Bilal kötüydü baya Pass oyununda özelikle bu maçda

Jose ilk geldiğinde de söyledim. Çok yönlü bir oyuncu değil. çift yönlü orta saha hiç değil. Oynayabileceği ve başarılı olabileceği tek pozisyon 8 numara. Pas alır verir. oyun açar, ters top atar, Nadir de olsa adam eksiltir.

işin savunma kısmını yapabilecek bir oyuncu lazım bize. Aksi durumda Jose bugün olduğu gibi diğer maçlarda da kart görür ve bu kartlar zamanla kırmızı renk almaya başlar muht.

Jose ilk geldiğinde de söyledim. Çok yönlü bir oyuncu değil. çift yönlü orta saha hiç değil. Oynayabileceği ve başarılı olabileceği tek pozisyon 8 numara. Pas alır verir. oyun açar, ters top atar, Nadir de olsa adam eksiltir.

işin savunma kısmını yapabilecek bir oyuncu lazım bize. Aksi durumda Jose bugün olduğu gibi diğer maçlarda da kart görür ve bu kartlar zamanla kırmızı renk almaya başlar muht.

ne diyon sen birader

uzun zamandir böyle buram buram fussball cahili kokan bir yorum görmemistim

Şuan TV'den birkaç spor programını takip ediyorum da, José'ye b.k atıyor adamlar. Mustafa Denizli "vasat oynadı" dedi bu geceki performansı için.

Şaşkınım doğrusu :red:

Bu adamın hakkını veren bir tek, adam gibi adam yorumcu "Uğur Meleke" veriyor. Adamda kıvırma yok çünkü. José'yi taktir eder nadir yorumculardan.

Şuan TV'den birkaç spor programını takip ediyorum da, José'ye b.k atıyor adamlar. Mustafa Denizli "vasat oynadı" dedi bu geceki performansı için.

Şaşkınım doğrusu :red:

Bu adamın hakkını bir tek adam gibi adam, şerefli yorumcu "Uğur Meleke" veriyor. Adamda kıvırma yok çünkü. José'yi taktir eder nadir yorumculardan.

beklemiyorlardi böyle iyi futbolcu oldugunu

macin adami jose

aslinda biliyorlar ama hasetlerinden ncatliyorlar ibisler

bjk yada fb de böyle oynasa suan turkiye yikiliyordu joseyle

Geri
Üst Alt