Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.586
- 6.730
- 2.323
Adama top yakışıyor birkere herşeyden önce. Öyle birşey yapıyor ki ne ara pası attın diyorum :&
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükrüdür kesin linç edelim
Karistirdim ozm. Ciddiyim, biri vardi sürekli bos herif yaziyordu. Forumda taninan biri, yani mesaj sayisi da fazla idi.
alinti yapmadan bos yere beni suçlama Shakfak
Mustafa Denizli:''Jose Rodriguez vasattı.Öyle göze batan ekstrası olan bir oyuncu degil''
Bu adamlara efsane diye tapıp takımın basına filan isteyenler var.Huzur evine kapa kendini dede.
Ne demiş?denizli tff 3.lig hocasi dedikleri dogruysa
Selçuk'un geri dönmesiyle birlikte Yedeğe çekilecek potansiyelli 8 numara.
Yeni orta saha: Bilal Selçuk
Iste gecenlerde ben bundan bahsediyordum forumda, bu eski kafali man kafali yerliler yüzünden olan bize oluyor. Hamza da ayni bu kafada, biyikli kestane Cüneyt de.
80li 90li yillarda yabancilarin kendilerinden daha iyi oldugunu kendilerine yediremiyen adamlar bunlar. Iste bu yüzden asiri yerli sevici oluyorlar hepsi. Tamamen eziklik bana kalirsa.
Real altyapısından yükselip de Casillas dışında oynamış kim var Allah aşkına?
José ile falan uğraşmazlar.
Jose ilk geldiğinde de söyledim. Çok yönlü bir oyuncu değil. çift yönlü orta saha hiç değil. Oynayabileceği ve başarılı olabileceği tek pozisyon 8 numara. Pas alır verir. oyun açar, ters top atar, Nadir de olsa adam eksiltir.
işin savunma kısmını yapabilecek bir oyuncu lazım bize. Aksi durumda Jose bugün olduğu gibi diğer maçlarda da kart görür ve bu kartlar zamanla kırmızı renk almaya başlar muht.
Şuan TV'den birkaç spor programını takip ediyorum da, José'ye b.k atıyor adamlar. Mustafa Denizli "vasat oynadı" dedi bu geceki performansı için.
Şaşkınım doğrusu
Bu adamın hakkını bir tek adam gibi adam, şerefli yorumcu "Uğur Meleke" veriyor. Adamda kıvırma yok çünkü. José'yi taktir eder nadir yorumculardan.