GSCimbom
#14 José Rodriguez Martinez
Cenk Yelkenci

#14 José Rodriguez Martinez Sayfa 19

Cenk Yelkenci ·

Cevap
2K
Okunma
130,8K
Sayfa
19/102
Adı Jose değilde Yusuf olsa ve bu performansı gösterse 1 haftadır Rıdvangiller öve öve bitiremezdi kendisini. Bonservisi falan 7 8 olurdu. Pasaporttan kaybediyor. (Örn. Ozan Tufan)

Orta saha göbeğinde iyi bir Melo ile harika bir ikili olabilirlerdi lakin Melo kafasında bizi bitirmiş büyük bir ihtimalle yok inter yok bilmem ne devamlı haber çıkıyor. Bu arada yanlış olmasın xelçuk ve bilalinho'yu yedek olarak düşünüyorum :asd22:

Arkadaşlar bu adam Melo veya selçuk gibi statik olduğu yerde çakılı adamlarla değil, Emre ve Sinayder gibi içeri dışarı kaçan top alan kendini gösteren boşa kaçan oyuncular ile oynamalı.

Orta sahamız pas yapan tiki taka denen oyun tarzını benimsiyecekse ki doğru olanı da budur, orta sahaya melo ve selçuk gibi kesicilerle doldurmak yerine takımı ileriye taşıyacak topu kaptırmadan çok daha iyi kontrol eden orta sahalarla oynamalıyız.

CN0Fr09UYAA6HD_.jpg:large

Melo'dan iyi oyuncu diyenleri görelim? İlerde büyük oyuncu olabilir ama 20 yaşındaki oyuncuya bu kadar güvenilmez.

Adım adım oynatmak lazımdı. Şimdi kendisi de baskı altına girdi. Bedava M'Bia nasıl alınmaz? Bu sene Selçuk-Jose ile oynarsak büyük hüsran yaşarız.

Bence en iyisi Chedjou-Selçuk yapmak.

Melo'dan iyi oyuncu diyenleri görelim? İlerde büyük oyuncu olabilir ama 20 yaşındaki oyuncuya bu kadar güvenilmez.

Adım adım oynatmak lazımdı. Şimdi kendisi de baskı altına girdi. Bedava M'Bia nasıl alınmaz? Bu sene Selçuk-Jose ile oynarsak büyük hüsran yaşarız.

Bence en iyisi Chedjou-Selçuk yapmak.

Selçuk her türlü oynuyor yani. Chedjou Jose olsun.

Geri
Üst Alt