#14 José Rodriguez Martinez

Her maç oynamalı ama 90 dakika ama 30 dakika. Oyuna alınacak ilk tercih olmalı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya 1 dk bile oynamayacagina iddiaya girebilirim.

Hanzo bu çocuğu ne yapar eder küstürür.Çok kaliteli bir oyuncu.Her maç 11 de başlamalı.

Adamım benim ya, Jose oyuna girince maçı izleme isteğim 2 kat artıyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Adı Jose değilde Yusuf olsa ve bu performansı gösterse 1 haftadır Rıdvangiller öve öve bitiremezdi kendisini. Bonservisi falan 7 8 olurdu. Pasaporttan kaybediyor. (Örn. Ozan Tufan)

Orta saha göbeğinde iyi bir Melo ile harika bir ikili olabilirlerdi lakin Melo kafasında bizi bitirmiş büyük bir ihtimalle yok inter yok bilmem ne devamlı haber çıkıyor. Bu arada yanlış olmasın xelçuk ve bilalinho'yu yedek olarak düşünüyorum :asd22:

Ozan ve Alper'i almalıydık diyorum ben. Ancak bu adamın onlardan fazlası var eksiği yok. Üstelik bedava aldık. Kullansak artık?

Arkadaşlar bu adam Melo veya selçuk gibi statik olduğu yerde çakılı adamlarla değil, Emre ve Sinayder gibi içeri dışarı kaçan top alan kendini gösteren boşa kaçan oyuncular ile oynamalı.

Orta sahamız pas yapan tiki taka denen oyun tarzını benimsiyecekse ki doğru olanı da budur, orta sahaya melo ve selçuk gibi kesicilerle doldurmak yerine takımı ileriye taşıyacak topu kaptırmadan çok daha iyi kontrol eden orta sahalarla oynamalıyız.

Hiç sevmememe rağmen Emre Çolak Jose için en ideal yardımcı sahada.

CN0Fr09UYAA6HD_.jpg:large

çok iş düşüyor artık

93. dakikada oyuna girmis reis

Sözleşmesine iyi bakın bunun aman deyim. Dağlara taşlara.

Faydalı bir topçu olabilir belki, ama Melo'nun yerini nah doldurur.

Çok arıycaz meloyu çoook..

Melo'dan iyi oyuncu diyenleri görelim? İlerde büyük oyuncu olabilir ama 20 yaşındaki oyuncuya bu kadar güvenilmez.

Adım adım oynatmak lazımdı. Şimdi kendisi de baskı altına girdi. Bedava M'Bia nasıl alınmaz? Bu sene Selçuk-Jose ile oynarsak büyük hüsran yaşarız.

Bence en iyisi Chedjou-Selçuk yapmak.

Melo'dan iyi oyuncu diyenleri görelim? İlerde büyük oyuncu olabilir ama 20 yaşındaki oyuncuya bu kadar güvenilmez.

Adım adım oynatmak lazımdı. Şimdi kendisi de baskı altına girdi. Bedava M'Bia nasıl alınmaz? Bu sene Selçuk-Jose ile oynarsak büyük hüsran yaşarız.

Bence en iyisi Chedjou-Selçuk yapmak.

Selçuk her türlü oynuyor yani. Chedjou Jose olsun.

Geri
Üst Alt