#14 José Rodriguez Martinez

adam bildigit canavar .. bir dikine gidisi vardi .. tabiki bizim kazmalara yana kaciyor :((:(:(: girsene lan defansin arkasina adam top atsin

Defansif yönü yok diyenler bence futbolu gerçekten bilmiyorlar. Önde savunmaya hiç gelemeyen, top tutmayan adamlarla oynayan takımız. Yanında da Bilal var.

Adam gayette iki yönlü. Ama İspanyol stili birisi. Busquets de böyleydi başlangıçta.

Klasik ispanyol
Ayagindan faul ile top alirsin
Basit oynar al ver ama hucuma cikartan sekilde
Nadiren top surer boslugu bulursa

Simdi bu isleri yapinca bizim yorumcular sorumluluk almiyor kaciyor diye yorum yapar

Dun carole ile beraber yasine attikleri her pasda yasin tek basina devam etmek istemese cok daha fazla pozisyon uretilebilirdi.

Xavi vari 360 derece donme olayina hastayim ispanyollarin.

Defans ise 1-1 adami degil ama alan daraltmasi cok iyi yapiyor

te doy un hostia

Ben gayet beğeniyorum Rodriguez'i dikkat ettiğim kadarıyla her maçta yüzde 90'ın üzerinde pas isabetiyle oynuyor sürekli oynatılmalı yanına çok etkili bir isim alındığında daha da iyi olacaktır.

çok ama çok iyi bir çift yönlü orta saha.. yanına Daniel amartey alınmalı siz o zaman görün cümbüşü.

Amarteyi alabilir miyiz bilmiyorum ana alirsak genc dehset bir orta sahaya sahip oluruz. Onlerine sneijder iki de genc kanat ve olmazsa olmaz bir forvet gelecegin temellerini atmis oluruz.
Ama once burak-selcuk-umut-hamit-semih-sabri-olcan gelecek yaz bu heriflerden kurtulmamiz gerekir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hqdefault.jpg

tolga: pekala alican, birazdan hugo parmaklarinin ucunda, heyecanini goster bize, haydi! hugo-lululululuuuuu..
alican: hugoyuyuyuyuyuuu..
tolga: olmadi alican, haydi, daha canli, simdi hugoynan seruvenin basliyor, daha heyecanli: hugolululululuuuuuu...
alican: huGoluyuyuyuluuuu...
tolga: aaa sinirlenmeye basliyorum ama, haydi ama alican, bak hugo da seni bekliyor: huGOLULULULULUUU!
alican: hugOLEAAAAAAAAAAAAAAAALAAEAEALAAAAAAAAAAAAAAAAAAEA!!!

zuheuahueahueahuaehueahueah

Yanına Daniel Amartey alınırsa ;
Jose Rodriguez - Daniel Amartey
Wesley Sneijder​

Orta sahası ile kafa tutamayacağımız takım sayısı çok az olur , orta saha kalitesi olarak.

+işlemiyo tolga abi hakkım gitti tuşlara basıyom işlemiyo
- olsun daha 2 canın var
+tolga abi işlemiyo.
- iyi basman gerekiyo geç kalıyosun
+tolga abi bastım bastım yine olmadı
-olsun bidaha ararsın hugoyu üzmeyelim
+Hügonun a... k....
-ama bak küfür edenleri sevmem!
+senin de a.... k....
-ama bak bizi izleyen 65 milyonda...
+65 milyonunda a... K....

:D Bunu sabah erkenden izlemistim cocuk kufur etmisti canli yayinda ahahahah :D

Son düzenleme:
- olsun daha 2 canın var
+tolga abi işlemiyo.
+Hügonun a... k....
+senin de a.... k....

Gecen araba ariyordun burada, git adama söyle sana sifir araba veriyor iste.

Bir 8 milyon Euro'luk Ozan'a bak birde buna, çocuğun maşallahı var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“Profesyonel futbolcu Jose Rodriguez Martinez ve kulübü Real Madrid CF ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne bonservis ücreti ödenmeyecek, ilk 11 de oynadığı her 30 resmi müsabaka için eski kulübüne en fazla 4 sefere mahsus olmak üzere 250.000 EUR ödenecektir. Ayrıca, eski kulübünün oyuncuyu 2017-2018 futbol sezonunun sonunda 10.000.000 EUR karşılığında geri alma opsiyonu bulunmaktadır ve oyuncu 30 Haziran 2018 tarihine kadar başka bir kulübe transfer edilirse Galatasaray ilgili transfer bedelinin %30’unu oyuncunun eski kulübüne ödeyecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2015-2016 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 850.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2018-2019 sezonu için : 850.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti verilecektir.”

ne gzel transfer

boyle trsferler yapmali

- olsun daha 2 canın var
+tolga abi işlemiyo.
+Hügonun a... k....
+senin de a.... k....

Bu gerçek olamaz ya :) bir an canlandırdım olayı ki o durumda bile öldüm gülmekten.

Geri
Üst Alt