#14 José Rodriguez Martinez

Hatta şöylede bir iddiam var yanılırsam da yanılmışım helal olsun derim

Bu Jose bizim ligte 34 maçın 34 ünde ilk 11 oynasın penaltı harici gol atamaz
Ayağına falan top çarparsa belki.

Ben arttırıyorum iddiayı, gol atmayi geçtim, pozisyona bile girebileceğini dusunmuyorum.

JOSE yasina göre 10 tane Selçuk eder.

Kisa pas, tek pas, çalim, teknik, dinamizm, oyun görüsü kötü felan demeyin bana...Ama en önemlisi çok tempolu ve bu özellik bir orta saha oyuncusu için çok önemli. Siz önce gidip çok övdügünüz Selçuk izleyin ne yapiyor 1-2 seneden beri. Fazla uzaklara gitmeniz gerekmez, Osmanli maçini analiz edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Joseyi eleştiren arkadasların profil fotolarından Selçuk'un resmi olması manidar değil mi ?

Kiralanması,kendini geliştirmesi için uğraşılması gereken bir adam.

Çok iyi bir futbolcu olabilir ama bizde gelişemez.

jose hücumda 0 hücuma katılması aksiyonlara dahil olması lazım onun dışında pas atarken biraz daha dikkatli olmalı onun kafasındakiyle arkadaşları aynı frekansda olmuyor çoğu zaman burası ispanya değil bunlar dışında oyundan kopukluğu azaltmalı agresifleşebilir belki birazda şu dediklerimi %30 geliştirse herşey değişir...

Adamın özelliği tempoymuş :D

Desem ki Lawal gelsin orta sahaya bizim vizyonumuz bu mu diye ağlarsınız :)

Yaptığı pas hatalarını saymaktan yoruldum yabancı diye övmeyin şu yeteneksizi

Selçukcular damladi :/

Bunlarda bizim GSC forumun yerli çetesi iste....malesef, ancak yerlileri koruma derdindeler.

JOSE RODRIGUEZ Real Madrid'li alt yapili, Jose Mourinho'nun CL'de oyuna soktugu en genç eleman, bosu bosuna b*k atmayiniz, Selcuk efendisini'de görüyoruz, hep yerlerde, sifir top kapiyor, sifir pres, sifir mücadele, sifir tempo.

Son düzenleme:
Irkçılık yapmayı bir kenara bırakırsak kendisinin berbat ötesi bir futbolcu olduğu gerçeği ile yüzleşiriz.

Ama öyle böyle değil izlediğim en yeteneksiz İspanyollardan biri bu çocuk.

adam sürekli geriye gidiyor ilk geldiğinde güzel hareketler yapıyordu özgüveni tamamen bitmiş genç futbolcu bize kesinlikle yaramıyor brumada geldikten sonra sanki tüm yeteneklerini kaybetmişti bizde

Bu Jose uzerinde durulmali.

Ust duzey degil ama onemli bir oyuncu olabilir.

Burada bir dolu insan ifb basini yerdigi icin burada en fazla onlari papagan gibi tekrar edebiliyor.

Adamin aldigi egitim tek pas uzerine. Adam gayet net ve isabetli tek pas atiyor. Oyunun yonunu degistirebiliyor.

Bazi toplari tek pas ugruna derin pas atma niyeti ile oynayip kaybediyor. O paslar riskli evet ama yana geriye bos paslarin cok uzerinde onemi var.

Bu bazi pas hatalarinin sebebi ise bizim ulkede futboldaki topsuz oyunun ne onemini fark eden TD var ne bu egitimi almis fut olcu ne bunu anlayan taraftar var. Eblek eblek ekrana bakiyorlar.

Mesela dun hic oynamadigi ortanin solunda oynadigini fark eden yok.

Dun kac pasi sol ayagi ile verdigini fark eden de yok.

Topsuz oyunda aldigi altyapi egitimi geregi pas ucgenleri olusturmak uzere istisnasiz her pas sonrasi ucgen olusturmak icin arkadasinin yanina kostugunu goren de yok.

Bu cocugun yas gurubunda TSL liginde ayagi bu kadar duzgun oyuncu kim var sorusuna cevap verebilen de olmadi bugune kadar.

Basina sorsan Ozan Tufanin Joseden iyi oldugunu soyler cogu. Sen yanlis pas, olmayan beyin, rezil bir fizik hepsini ozanda bulabilirsin.

Iste o yas gurubunda senin bu ulkedeki en iyi oyuncun Josenin tirnagi etmeyecek Ozan tufan!!

7 milyon euro bonservisli ve 1.5 milyon euro maasli ve bu ulkenin o yas gurubundaki en iyi(!) oyuncusuna karsilik sadece 800 bin euro maasli Jose !! Bu da zaten bizim ne kadar geride kaldigimizi gosteriyor.

Bu ulkeden kimse TD almiyor gormuyormusunuz? Bizim TD lerin eski futbolcularimizin futbol bilgisi artik bu caga ait degil.

Jose 2017 haziraninda baktik yeterince gelismiyor elini opene 4 milyona gazlarsin.Kaca aldin? Sifir Euro !! Adam bu sezon sonu degil , bir dahaki sezon sonu 22 yasinda oluyor hala!!!

Hala sarp bundan iyi diyebilen adam buralarda hayret bisey.

Bu kastamonu macini bir daha seyredin de o pas ve ucgenler icin topsuz kosularina dikkat edin de farki belki o zaman anlarsiniz.

Futbolda artik en temel unsur top sende degilken ne yaptiginla ilgili. Takim arkadasina yardim icin nereye kostugunla ilgili!!

Konu ile alakasız olacak ama FM 2016'da Jose bayağı iyi oynuyor hatta gol bile atmıştı benim kariyerimde ama reel hayatta maalesef performansı yeterli değil.

Geri
Üst Alt