#14 José Rodriguez Martinez

Yazık oldu bu çocuğa. Hakkı yeniyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon bitmis, 21 yasinda ki oyuncuyu denemek yerine formsuz 40 yasinda kamyon Selcuk'u deniyoruz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

zamanın da şans da verildi ama kullanamadı..Yalnız bilalin selçukun performansına bakıyorum bu herişf oynasa ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum..

zamanın da şans da verildi ama kullanamadı..Yalnız bilalin selçukun performansına bakıyorum bu herişf oynasa ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum..

ne şansı verildi ya. kendi mevkisinde oynamamasına rağmen istatistik lideri olup puan kazandığımız maçlarda oynadı , Astana maçı falan bi kesmeye başladı toplayamadı daha.

Donk ust üste 8 maç vasat top oynar. Kadroda.
Bilal dayı dedemden hallice fiziği ile oynar. Tık yok
Nazlı gelin selçuk 2 sezon 70 maç üst üste takımın anasını beller, ses yok.

Ergenlik çağından yeni çıkmış, bıyıkları yeni terlemiş jose 5 pas hatası yaptı diye ıslıklanır, edilmeyen küfür kalmaz. Yok edilir.

Çok kötü çıktı iyi oynadigi hazrlik maçını hatırliyorum başka varlik gösteremedi

Donk ust üste 8 maç vasat top oynar. Kadroda.
Bilal dayı dedemden hallice fiziği ile oynar. Tık yok
Nazlı gelin selçuk 2 sezon 70 maç üst üste takımın anasını beller, ses yok.

Ergenlik çağından yeni çıkmış, bıyıkları yeni terlemiş jose 5 pas hatası yaptı diye ıslıklanır, edilmeyen küfür kalmaz. Yok edilir.
Welcome to Turkey

Demek düşer ancak. Zihniyet bozukluğu var bu ülkede her alanda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sağ orta saha jose sol orta saha emre ilerde wesley-podolski ile fatih terimin bam bam bam sistemine dönmeli orhan hoca

josede hırs eksik olsa da bir engin baytar etkisi yapar belki

Çok rahat adam eksilttiği için takımın şu an ki tıkanmış oyununa ilaç olabilir. Defansif olarak birsey beklememek lazım.

yürüyen kereste donk a 2.5 milyon euro para bayıldık ve yaşı 30 !! jose ilk geldiği etkiyi diğer maçlarda yapamadı doğru ama dünkü ikinci yarıda akhisar bizi silindir gibi ezip geçerken sahada jose yoktu !! bu dandik kadroda her türlü oynar en kötü donk kadar oynar

Jose sağ kanata denemekte fayda var, poldiyi sol kanata çekmemiz lazım.S10 zaten istediği yerde oynar . arkasında bilal selçuk carol denayer şeyşu linnes 4lusunu bozmamak gerek.

Bilal yok Donk yok yarin Jose veya Emre oynar

CdWYJyUWAAA2Nak.jpg

Geri
Üst Alt