#14 Martin Linnes

Linnes hem sağ hem sol bek yedeği aldığı maaşda düşük 900 bindi sanırım yerli topçuların seviyesi belli kimle yedekliyecen sabri mi , tarık mı, veysel mi yok yerli bek yapacak birşey yok takımda 14 yabancı bulundurabiliriz bunlardan biri linnes neden olmasın ki.
Yazdım üstat şampiyonlar ligi için transfer gerekmiyor mu? Sana şampiyonlar liginde iş yapacak yerli var mı? O zaman ancak yabancı transfer lazım eee minimum 3 kişi al diyelim...hali hazırda yazdım 17 yabancın var en azından 10'a düşürmen lazım ki kontenjan içinde kalıp yeni transfer yapabilesin yani dediğin matematiksel olarak mümkün değil üstat...

Yazdım üstat şampiyonlar ligi için transfer gerekmiyor mu? Sana şampiyonlar liginde iş yapacak yerli var mı? O zaman ancak yabancı transfer lazım eee minimum 3 kişi al diyelim...hali hazırda yazdım 17 yabancın var en azından 10'a düşürmen lazım ki kontenjan içinde kalıp yeni transfer yapabilesin yani dediğin matematiksel olarak mümkün değil üstat...

Gidecekler olucak zaten başta lato ve belhanda olmak üzere.

Arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım, konu belirli bir süre kapalı kalacaktır. Kendi fikirlerinizi özgürce ifade edebilirsiniz lakin konu dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca kişisel tartışmalardan kaçınmaya özen gösterirseniz çok seviniriz.

Muazzam bir yedek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon bitsin, bir kadro muhendisligi basligi acacagim renktas

Sana neden Linnes'in takimda kalmasinin asiri gerekli oldugunu kanitlayacagim

Adam sag beki, sol beki, gerekirse orta sahayi yedekliyor. Ayrica kanatlarda da oynayabilir gerekirse. Tam bir joker, dusuk maasi var ve kaprissiz calisiyor.

kızı çok tatlı ya <33

linnes2.webp

Lato gibi kazma nın yerine linnes tabiki 100 basar. Gökhan Gönül u de gördük yaptığı bi bk yok ancak paraları cebe götürsün.

Bence iyi türk bek yok, zaten bi 15 sene sabri çektik, bide elimiz öyle yandı ki tarık dan dolayi

Cok faydali bir oyuncu. Yedek kalsa bile sorun cikarmiyor. Takimda kesinlikle kalmali.

Kerizma denilen herifi adeta sahadan sildi.

Uzun yıllar sonra bu yıl sağ beke adam aramayacağız. Hem asımız hem yedeğimiz belli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yaptığı asistte eski takımındayken fenere attığı gol geldi aklıma

Geri
Üst Alt