#14 Martin Linnes

Martin Linnes gereksiz yetersiz ve bosuna para verilmis bir oyuncu diyenler hepsi bir bir doktordan randevu alsin, futboldan birsey anlamiyorum diye derdini anlatsin...

Martin Linnes Savunma yonunden ust duzey oyunculara karsi yetersiz kalabilir ama bizim icin yedek olarak bir cok mevkide oyniyabilecek ve oyun anlayisi ile ileri dogru dusunmesi, tek pas yapmasi. .top ayagina aldiginda oldurmemesi ne kadar onemli bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. Ayni seviyede bir oyuncuyu almaya kalkarsan 3-4 milyon rahatlika cikar cepten. yillik da en az 1,2 1,4 milyon arasi bir para ister..

Henuz 26 yasinda ve her hali ile en az soyle boyle 4-5 yil daha rahatlikla fayda saglar bizim icin.
Kontrati hemen uzatilmali. serbest kalirsa sonradan ah ulan niye biraktik laflari baya bir doner.

oyun zekasi yuksek oldugu için orta sahada denemek lazim

milli takimininda orta sahada oynuyor yanilmiyorsam

Tekniğide gayet iyi, oyun zekasıda belhandadan çok katkı verir
6 aydir yalvariyorum su adami sag ic oynatin diye

cok sempatik adam ya
evime alip beslerim bunu

Yanlis iskandinav ulkesinde dogdun be martin, soyle danimarkada dogsaydin ne olurdu bide dunya kupasinda izlesek. Peter Ankersene kaldik forhelvete

PicsArt_05-01-04.14.56.webp

Kulübeden gelen adamlar böyle katkı vermeli stadta izleyeni televizyonda izleyeni çıldırtacak şekilde değil ...

Reis cok iyiydi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

11+3'te +3 olacak yabancılardan biri olması gerektiğini çok dile getirdim. Beşiktaş maçında da kendini tekrardan ıspatladı. Bu ayarda bir yedek almamız çok pahalıya mal olur. Hele yerli sağ bek biraz zor buluruz. Sağ-sol bek ve sağ kanatta yedeğimizdir.

Geri
Üst Alt