Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.907
- 94.962
- 4.978
İyi ama bir var bir yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 113026
Gene de şu pozisyonda Babel gibi senelerdir hücumda oynayan adam daha rahat pozisyonda Kerem’e vermek yerine vururken burda topukla Onyekuru’ya bırakıp 3 kişiyi düşürmesi klas hareket.
Mustafa Denizli gitmeseydi Linnes’i Taylan’ın şuan olduğu bölgede düşünüyordu. Bence Taylan’a alternatif olarak orada verimli olabilir.
Omar ın dönme ihtimali varsa kalmasa da olur500 bin euro maaşla kalabilir ucuza yerli sağ bek bulamazsak.
Omarın döneceğini sanmıyorum.Omar ın dönme ihtimali varsa kalmasa da olur
500 bin euro maaşla kalabilir ucuza yerli sağ bek bulamazsak.
Deme öyle ya döner belkiOmarın döneceğini sanmıyorum.
Beleş olması ve takımı bilmesi artı keza sağ bek ve sol beki de yedekliyor. 500 bin euro dedim zaten fazlası olmaz.norveç'e dönmek için kontratını uzatırken kısa süreli uzatmıştı deniyordu. çocuğu okula başlayacakmış.
bence anın etkisinde kalmayıp göndermek daha doğru olur. daha önce uzatırken de yine böyle 1-2 maçlık performans sonrası uzatmıştık. üstelik yaşı da 30 oluyor. ortalama üstü atletizmi ile var olan ve diğer özellikleri zayıf bir oyuncu için düşme zamanları yaklaşıyor.
aldığı maaşa daha iyisini bulabiliriz.