#14 Martin Linnes

Ekli dosyayı görüntüle 113026

Gene de şu pozisyonda Babel gibi senelerdir hücumda oynayan adam daha rahat pozisyonda Kerem’e vermek yerine vururken burda topukla Onyekuru’ya bırakıp 3 kişiyi düşürmesi klas hareket.

Mustafa Denizli gitmeseydi Linnes’i Taylan’ın şuan olduğu bölgede düşünüyordu. Bence Taylan’a alternatif olarak orada verimli olabilir.

Pası cidden harikaydı ama derbide bulduğunu atacaksın önün bomboş neden eveleyip gevelersin ki topu emre kılınç da yapıyor sürekli aynı hatayı biraz guveneceksin kendine linnes yıllardır burada oynuyor artık acemi adam degil

500 bin euro maaşla kalabilir ucuza yerli sağ bek bulamazsak.

norveç'e dönmek için kontratını uzatırken kısa süreli uzatmıştı deniyordu. çocuğu okula başlayacakmış.

bence anın etkisinde kalmayıp göndermek daha doğru olur. daha önce uzatırken de yine böyle 1-2 maçlık performans sonrası uzatmıştık. üstelik yaşı da 30 oluyor. ortalama üstü atletizmi ile var olan ve diğer özellikleri zayıf bir oyuncu için düşme zamanları yaklaşıyor.

aldığı maaşa daha iyisini bulabiliriz.

Bu çocuk iyiyse bunu alabiliriz mesela süper olur

norveç'e dönmek için kontratını uzatırken kısa süreli uzatmıştı deniyordu. çocuğu okula başlayacakmış.

bence anın etkisinde kalmayıp göndermek daha doğru olur. daha önce uzatırken de yine böyle 1-2 maçlık performans sonrası uzatmıştık. üstelik yaşı da 30 oluyor. ortalama üstü atletizmi ile var olan ve diğer özellikleri zayıf bir oyuncu için düşme zamanları yaklaşıyor.

aldığı maaşa daha iyisini bulabiliriz.
Beleş olması ve takımı bilmesi artı keza sağ bek ve sol beki de yedekliyor. 500 bin euro dedim zaten fazlası olmaz.

Norveç olayı zorunlu değil.

Biz almazsak Paşa ya da Başak'a gider zaten.

Fena oynamadı dün ülkede sanki sag bek sol bek kaynıyo yerine omar geldi linnesten bi artısını görmedim gören varsa söylesin

Kalıyorsa 500 Bin € 'ya kalsın , tüm Dünya'da 600-700'den fazla veren bir yer bulamaz linnes.Buraya alıştı Ülkeye kulube arkadaşlara onun içinde iyi olur.
Burda karar merci biz olmayalım teklifimiz bu sen bilirsin denmeli.

Linnes de enteresan bulduğum tek özelliği; geldiğinden bugüne kadar hiç değişmemiş olması. Adamın tipi bile değişmedi aga. Oyun tarzı, kilosu, tipi, mücadelesi vs ne olumlu ne de olumsuz olarak değişti ya da gelişti. Hele bir de her transfer döneminde bir yerlere ittirilmesi, sürekli ikinci planda tutulması bile adamı küstürmedi, aynı şekilde oynamaya devam etti. 2-3 yıl Mariano gibi biriyle forma savaşına girdi o zaman bile bir gıdım değişmedi.

Bana göre bu iyi bir özellik değil. En azından bize göre değil. Bari berbat oyna da seni yollayalım, kurtulalım. Ne iyi oynuyor ne de kötü ya da bazen iyi oynuyor bazen kötü diyelim ama bu bize daha iyi sağ beklerin gelmesini engelliyor, sonuçta bize zarar veriyor. Gelen adam da geriye gidiyor çünkü mücadele edeceği adamın umrunda değil ki.

Yetenek fakiri ama karakter ve mental anlamda çok üstün. Adamın yapabilecekleri kısıtlı ama bir kere bile takımı satti bilerek oynamıyor gamsız vb cümleler kuramayiz bu adama. Emekleri için teşekkür edip daha iyisini bulmak lazim. Ama kendisinin kötü hatırlanacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt