#14 Martin Linnes

ya 2-3 tane daha alsak böyle,avrupadan da men yemesek de izlesek takımı seneye o haliyle

Aynen Sergen...

Demek neymis , ucuz paraya kaliteli gencler alinabiliyormus. Sadece arastirip bulmak gerek. Benitezi isi yatti mi bilmiyorum ama o cocuk hucumumuza hareketlilik ve zeka katar.Famar ise forvet hattina level atlatir...

Son düzenleme:
iskandinav oyuncular kurtulusumuz olacak diyoruz.

adamlarda mücadele ve is ahlakı üst düzeyde.

sigh midir nedir oda gelsin.

Umut kaleye vuracağına pas verse yasin linnes boştayken pas yerine vurmasaydı dün iki gol atmıştı

kafa falan mı buluyorsunuz ?

bir hafta önce takıma katılan bir topcu olarak bakarsak;

adam resmen resital sundu.

sahanın heryerindeydi. linnes gibi bir merkez bir tanede açık bulsak her sene acık ara sampiyon oluruz..

iki orta kesti,ikisi de şahaneydi.pasları direkt ayağa ve çabuk atıyo...çok bindirdi ama pas vermedi yasin adlı zat.

Adam ilk macina gore iyi takimi tanisin dehset oynayacagindan suphem yok.

saglam adam bnun bu yönetim nasil transfer ettii heleki kis transfer döneminde,
sasirilcak is.

Önce herkes hayran olur. Sonra bir kaç maç geçer ve küfürler başlar.

Sabri denilen futbolcu bozuntusu bunun yerine oynamasi ahmakliktir.

Adami farkli pozisyonlarda denemek icin almis diyor dedemiz :(

Bizim sagbek pozisyonu lanetlimi neden bu hep basimiza geliyor ?

Sağ bek sorunumuz var, iyi bir sağ bek alınıyor ama adamı sağ bek değilde joker olarak kullanıyoruz.

Şaka mi bu ya?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önünde anlaşabileceği bir oyuncu ile çok daha başarılı oynayabilir. Dediğim gibi 1-2 maç ile iyi veya kötü gibi kesin bir yargıya varamayız lakin kumaş var bu çok net görünüyor. Hele maçın sonlarına doğru ayağını kapatarak ceza alanına sert bir orta gönderişi vardı ki gözümden yaş geldi yemin ediyorum lakin o güzelim ortaya umut'un vurduğu kafayı görünce geri kaçtı :38573:

Ama işte Bruma'da da iyi kumaş vardı lakin potansiyeline ulaşmasını sağlayamadık. Yabancı kontenjanından dolayı hep üvey evlat mualemesi gösterdik sonra da sakatlandı zaten bir daha kendine gelemedi. Olan bizim 12 milyon avromuza oldu. Şimdi de denizli denen hoca görünümlü soytarı "burak hiçbir yere gidemez göndermiyorum" gibisinden kullandığı acınası ibarenin yanına "Linnes'i birçok mevkide kullanmak için aldık" gibisinden ürkütücü bir cümle daha kullanmış :red: Biz de küfür bitti tükendi bunlar da inat bitmedi. Bir daha bu takımın başına yerli hoca getirenin allah belasını versin!

Molde de oynarkende övüyorduk

Doğru transfer tebrikler kim aldıysa

Geri
Üst Alt