#14 Martin Linnes

Sabri-Sarioglu-Turkey_921869.jpg

Yediğimiz golde kim ne derse desin hatalı. Daha yakından markaj etmeliydi rakibini ama bize çok fayda sağlayacak bayağı kalite kokuyor.

Bir daha ki maç bakalım hangi mevkide başlayacak. Sağ bek olarak yiyasa yapmış adama joker muamelesi yapan müthiş tdmizin muazzam taktiğini dört göz ile bekliyorum.

FosilSaray...

valla carole de ilk maçlarında bende muazzam etki yaratmıştı sonra vasatı geçemedi o yüzden hemen muhteşem futbolcu demiycem kime harika dediysek elimizde patladı 5 maç izlemeden asla çok iyi falan demem ama mantıklı transfer gibi duruyor

Linnes Denayer Chedjou Carole yan yana en az 8-9 maç oynamalı.

Mental ve Oyun zekisinden ancak Poldi ve WES anlar. Öteki ameler anlamaz onun "Dilinden"

Çok iyi transfer .

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

sneijder ve poldiden sonra takımın en teknik oyuncusu... O seken topa sert bir orta açtı umut vuramadı işte orada anlaşılıyor adamdaki top tekniği.. Umarım denizli sabri fantazisi yüzünden bu adamı orta sahada falan hiç etmez koy sağ bek oynasın ileri geir

ben antep maçında stoper oynaması bekliyorum
sonra da hıncal uluçtan , semih daha iyi yorumu da

ugur ucari izliyormus gibiyim lan
dizinden sakatlanmadan önce ayni linnes gibiydi
o da hep toplari defansin arkasina kesiyordu
nazar degmesin güzel transfer yaptik

Keske Uefa'da oynayabilseydi.Lazio maclarinda sabriyi izleyecegiz yine.

Lazio ya karşı en ufak şansımız yok bence hatta 4 gollü bur mağlubiyete hazır olun

??????すべての鳥をファック??????

O kadar fark yiyecegimizi zannetmiyorum.Hatta iceride yenilmeyiz bence.

Sabrinin yedeği. anca tr kupasında oynar.

Çok çıkıyor saçma hatalardan geri donmekte de zorlanıyor baya boşluk oluşuyor kanadında. Karşı tarafta az yetenekli oyuncular olsa otobana çevirirlerdi.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kondisyon eksikliği var. Geriye dönüşlerde sıkıntı yaşıyor. Ama onun dışında futbol iq'su üst düzey. Basketboldaki Micov gibi 1-2 saniye sonra pozisyonun ne olacağını öngörebiliyor. Pozisyon bilgisi de var. Tek eksiği kondisyon ve haliyle maç eksiği. Onları da yaparsa tamamen Sabri'den kurtulacağız inşallah.

Geri
Üst Alt