#14 Martin Linnes

takımda aklıyla oynayan yegane adam
çizgiye inince yaptığı şeyler inanılmaz kenardan noktaya orta kesiyor işine gelince yerden sert kesiyor bu adama sahip çıkın bir düzenli oynasın molde de tam takım oyunu oynuyordu genç dinamik bir takım ilere gerçek bir fovetle bu adam gerçekten bambaşka olur
umut a mı kafa golü attırsın bu adam
ortayı açtı sabri topa vurmak varken tuttu beşiktaşlı ya vurdu

Bir ara Sabri buna 2 adam devretmisti, eliyle kos sunlarin pesinden diyordu kendisi yerinde dururken.

Idare etti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek sıkıntısı bence bire bire topa karşı eksik olan agresifliği. Bazen gölge pres yapıyor ama geri kalan performansını beğeniyorum. Her büyük takımda bir defansif bir tanede hücumcu bek olur. Linnes tam hücumcu bence. Carole daha çok Abidal gibi. Linnes ise Dani Alves...

Örneklerimde çok uç nokta oldu ama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adami hayata küstürmüsler adeta, ruh gibi dolaniyor. Moral sifir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sırf Fb'ye kadıköyde gol attı diye alınmadıysa hiçbir şey bilmiyorum. Sabri'den iyi oyuncu ama hala yetersiz. Bize seviye atlattıracak birisi gerekiyordu oraya. Geçici çözümler nereye kadar ? Donk ve Linnes bir güzel patladı.

Not: Yorumum bugünkü maçla alakasızdır.

İlk ve son kez fener maclarinda izlenip alınmıştır muhtemel

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırf Fb'ye kadıköyde gol attı diye alınmadıysa hiçbir şey bilmiyorum. Sabri'den iyi oyuncu ama hala yetersiz. Bize seviye atlattıracak birisi gerekiyordu oraya. Geçici çözümler nereye kadar ? Donk ve Linnes bir güzel patladı.

Not: Yorumum bugünkü maçla alakasızdır.
linnes için seneyi bekle.

İlk ve son kez fener maclarinda izlenip alınmıştır muhtemel

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener maçlarında bile izlenmemiştir buna eminim menejer tavsiyesi değilse ben bişey bilmiyorum kötü oyuncu mu asla değil fizik olarak sağlam bir takımda çok etkili olur ben beğeniyorum Linnes'i

Beğenmediğim bir profil. Carole-Culio-Linnes bunlar büyük takım topçuları değil aynı klasmanda oyuncular.

Telles dönsün, ve Cavanda´yi kapalim Trabzon´dan... Cavanda, Linnes, Sag beki, sol beki de Carole ile Telles götürür... Ben Linnesi´i begeniyorum, ama su 4 yedigimiz mactan beri ileri cikmaktan korkuyor. Biraz özgüven lazim... Hic olmaz ise, Sabri yerine bu adami ileride kullanirim bu sene. Mustafa dedenin ilk maclarda orta sahada oynadigi maclarda, cok etkiliydi pas oyununda, ve hücum aksiyonlari ile göze girmisti.

Son düzenleme:
selçuk için ilk geldiğinde takımı sahiplenemedi diye üzülenler vardı,elmandere ısınamayanlar.linnese karşı olan tavır beni 2012ye götürdü.aynı hava hakim.emin olamama durumları,soğukluk...takım bi yapılansın bakalım : ) görücez nasıl katkı verecek : )

Geri
Üst Alt