#14 Martin Linnes

yazin meunier diye diye zirladim. Simdi nah aliriz (bu Linnesin kötü oldugu demek degil)

Ortalamanın üzerindeydi. Artık düzenli oynamaya başlamalı demek isterdim lakin lig bitiyor. En azından kalan iki maçta oynasa da kupa finali için kondisyonel olarak daha iyi duruma gelse güzel olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk geldiğinde Carole'ü asıp kesenler şimdi dillerinden düşürmüyor. Carole'e verilen şans Linnes'e verilseydi bence kendini kanıtlardı ama Sabri lobisi ağır geldi. Linnes o kadar az oynamasına rağmen asisti bile var Yasin'e. Çokta güzel orta açmıştı

İlk geldiğinde Carole'ü asıp kesenler şimdi dillerinden düşürmüyor. Carole'e verilen şans Linnes'e verilseydi bence kendini kanıtlardı ama Sabri lobisi ağır geldi. Linnes o kadar az oynamasına rağmen asisti bile var Yasin'e. Çokta güzel orta açmıştı

Ben diyorum sabri gitmeden rahat yok bize kevin grossa deli diyolardı ama herkesten akıllı çıktı sabriyi gördü direkt kaçtı.

oo yardile yardileeee iyi olacak bu aslan : )

Defansif yönü kuvvetli bir bek alırsak güzel bir rotasyona sokmuş oluruz.

{taptap}

Kazma fotosunu kim koydu tapada çıkıo foto atın şuraya acil

Kazma fotosunu kim koydu tapada çıkıo foto atın şuraya acil
201509172339_fener-detay-2.jpg

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Geldiğinde bi Tarık Çamdal havası almıştım ama büyük konuşmak istemiyorum.

Gerçek şuki beklerin günümüz futbolda yeri çok önemli o yüzden Linnes yetmez.

Defansif açıdan çok kolay çalım yiyor.Bir ara olcay malından bile rahat çalım yediğini farkettim.Hucum olarak doğru düzgün kanat ve forvetlerimiz olmadıgından karar veremedim daha iyimi kötümü.Sinanla 4 5 maç görmek lazım uyumlarını.

Quaresma'yla bire bir kaldığı pozisyonlarda yapacağı pek bir şey yoktu. Ancak ilk yarı, kademeli savunma yaptığımızda daha iyiydi. İkinci yarı özellikle Sabri çok yalnız bıraktı Linnes'i.

Düzenli forma şansı bulamadı bir türlü hocaların hatası.Yaz kampınıda iyi geçirirse iş yapar diye düşünüyorum en azından diğer sezon yarısına kadar denenmeli.

-Tapatalk-

Sabri bu takımdayken gelen her sağbek formayı zor görür..Arsenalden gelen Eboue bile 2. yılın sonunda forma göremedi.. Bu sabri büyümğ yapıyo gece hayatına mı sokuyo antrenör den tesis görevlisine kadar herkesi arkasına almış o yüzden sağ bek olayını unutun.. Bu adam varken sağ bek ivanovicde olsa oynayamaz

Defansif açıdan vasat altı. Ama ofansif açıdan 2 kere çizgiye indi, ikisinde de tehlikeli pozisyonlar oluştu.

Geldiğinden beri düzenli bir şekilde şans bulamadı, o yüzden gelecek sezon izleyip değerlendirmek lazım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt