#14 Martin Linnes

Defansif yönü zayıf bir oyuncu.Yer tutuşlarında arkaya çok adam kaçırıyor.Hücümda bruma ve sinanla iyi varyasyonlara girecektir fakat savunma açısından sıkıntı büyük.

Çok haklısın en büyük sıkıntısı arkaya adam kaçırıyo..Oynadığı takımda Linnes in arkasında saha yoktu haliyle arkaya kaçacak adam da.Ama bizde sağ bek orta sahaya yakın bekliyor oyuzden uyum sorunu yasıyor.. Moldede geride bekleyip topu kapıp hızla çıkıyorken bizde sürekli rakip sahada oluyo rakip topu kaçınca arkaya koşuyo.. Bunda zorlanıyo.. Yoksa hücuma katkısı en az Gg kadar.. ÇAlışarak aşar bu problemi

Neyse ki silah var kafamıza sıkar kurtuluruz sabriyi görmekten, silah yoksa hap var o da yoksa büyük liderimize zeval gelmesin doğal gazı getirdi açarız hem ucuz.

Son düzenleme:
Umarım Sabri'ye dönmeyiz gene. Kalite var ama uyumsuzluk sıkıntısı çekiyor. Tutmayacak gibi. İnş beni gö* edecek bi performans sergiler. Can Büyük'ün dediği gibi sağ bek laneti var takımda. Gelen iflah olmuyor...

Savunması sabrikinden de kötü belkide. Olmaz böyle. Hücuma çıkışları iyi de savunması çok daha önemli sonuçta bek

Savunması sabrikinden de kötü belkide. Olmaz böyle. Hücuma çıkışları iyi de savunması çok daha önemli sonuçta bek

O kadar abartmayalım. Sabri 60'dan sonra eli belinde geziyo. Bi türlü kendini veremiyor Linnes. Yoksa maçta çok kritik müdaheler de yapıyor ama sürekliliği yok diye gözümüze girmiyor.
Ne kadar kötü oynarsa oynasın bence üstüne gidilmeli.

O kadar abartmayalım. Sabri 60'dan sonra eli belinde geziyo. Bi türlü kendini veremiyor Linnes. Yoksa maçta çok kritik müdaheler de yapıyor ama sürekliliği yok diye gözümüze girmiyor.
Ne kadar kötü oynarsa oynasın bence üstüne gidilmeli.
Sabri ye iyi demedim savunma anlamında. Daha az kötü bence linnes e göre savunma anlamında belkide demek istedim ama tartışmaya açık tabiki.

Linnesi yedirmeyelim beyler algı operasyonu devam ediyor medyada

Bruma'ya o topu tek dokunus ile birakmasi akil dolu. Sabri tribünlere gönderirdi.

yine semihi oynatırlar sen yedek oturursun koç.

Bütün gollerde hatası var.

Bu arkadaşa olan inancım gitgide azalıyor.

Geri
Üst Alt