YAK Gel bildiğin NE VARSA...
![]()
Klose müthiş transfer olur hakikaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YAK Gel bildiğin NE VARSA...
![]()
Trabzon Cavanda'yı gönderiyorken takasla filan almak gerek.
Hangi yıllar arasında oynadın?
Daha önce de yazmıştım, gündem Linnes olunca bir daha yazıyorum.
Linnes fenere gol atmasaydı bize gelemezdi, bu kadar net.
FM yıldızı Freddy Adu'nun adını duyan var mı ?Her türlü gelirdi renktaş.
Adam FM'de iyi gelişiyor.
FM yıldızı Freddy Adu'nun adını duyan var mı ?![]()
Sen niye taktın Hakan'a bu kadar r'taş? Yalan söylediğinden mi şüpheleniyorsun yoksa?
Hakan oynadım diyorsa oynamıştır.
Pardon inceyi görememişimOndan demedim yav transferlerin çoğunu FM'den yapıyoruz ya.
Hatta devre arası önerilen adamlar falan![]()
Suphelemesem arastirmazdim herhalde renktas.
Birakta insanlarin gecmisi sidik yarisina dönmesin, yazmam bile hata aslinda. Cok merak ediyorsan gel bi ara sana kulübü göstereyim fln, laf degil, ciddiyim..Suphelemesem arastirmazdim herhalde renktas.
Birakta insanlarin gecmisi sidik yarisina dönmesin, yazmam bile hata aslinda. Cok merak ediyorsan gel bi ara sana kulübü göstereyim fln, laf degil, ciddiyim..
Zamaninda bu forumda ben Töre'nin kovulma sebebini, Samed Yesil'in okul olayini yönetimi ile birlikte dibine kadar anlatmis birisiyim. Baglantisi olmayan bu detaylari bilemez heralde.
O olayları anlat bakalım bir daha?Birakta insanlarin gecmisi sidik yarisina dönmesin, yazmam bile hata aslinda. Cok merak ediyorsan gel bi ara sana kulübü göstereyim fln, laf degil, ciddiyim..
Zamaninda bu forumda ben Töre'nin kovulma sebebini, Samed Yesil'in okul olayini yönetimi ile birlikte dibine kadar anlatmis birisiyim. Baglantisi olmayan bu detaylari bilemez heralde.
Bundesliga 2'de oynadığına göre transfermarkt'ta profilinin olması lazım.Bölgesel ligdeki oyuncuların bile var.Adını arattım bulamadım.
ulan hakan !!!!22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.
Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.
Tekrarliyorum: Linnes'in ilk macindan sonra defansi iyi degil diyen de benim burada. Yorumlar mevcut, git geriye oku.