#14 Martin Linnes

YAK Gel bildiğin NE VARSA...

trabzonspor-luis-cavandaya-ne-kadar-bonservis-odeyecek.jpg

Klose müthiş transfer olur hakikaten

Daha önce de yazmıştım, gündem Linnes olunca bir daha yazıyorum.

Linnes fenere gol atmasaydı bize gelemezdi, bu kadar net.

Suphelemesem arastirmazdim herhalde renktas.
Birakta insanlarin gecmisi sidik yarisina dönmesin, yazmam bile hata aslinda. Cok merak ediyorsan gel bi ara sana kulübü göstereyim fln, laf degil, ciddiyim..

Zamaninda bu forumda ben Töre'nin kovulma sebebini, Samed Yesil'in okul olayini yönetimi ile birlikte dibine kadar anlatmis birisiyim. Baglantisi olmayan bu detaylari bilemez heralde.

Birakta insanlarin gecmisi sidik yarisina dönmesin, yazmam bile hata aslinda. Cok merak ediyorsan gel bi ara sana kulübü göstereyim fln, laf degil, ciddiyim..

Zamaninda bu forumda ben Töre'nin kovulma sebebini, Samed Yesil'in okul olayini yönetimi ile birlikte dibine kadar anlatmis birisiyim. Baglantisi olmayan bu detaylari bilemez heralde.

Gelmeme gerek yok.Oynadigin kulubu ve oynadigin seneleri soylesen bir sekilde bulurdum adin da dogruysa.

Neyse uzatmiyorum.

Son düzenleme:
Sabri'ye mahkum edelim diye yöneticilerin aldığı vasat bek. En fazla yedek olur... Van der Wiel'i mal gibi almadık FB'ye gitti.

Son düzenleme:

O olayları anlat bakalım bir daha?

Böyle transferlere kızmıyorum miktar az maaş az. Alırken adam iyi duruyordu. O vakit burda kime sorsan carole mu linnes transferi mantıklı herkes linnes derdi. Salih tarık serdar gibi transferler yanlış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Her defasında, sabriden kötü bir sağbek bulmayı nasıl beceriyoruz, çok ilginç. Yoksa sabrimi öneriyor bunları alabilirsşniz diye.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada herkes istiyordu adamı, defansif olarak kötü olduğu belliydi 2-3. maçlarda belli etti kendini ama aşırı kötü durumda lig için yeter mi bir sağlam ön libero alır defansta fazla açık vermezsek belki! ulan yemin ediyorum şu yaşta Eboue'yi getir koy daha iyi oynar kadrodakilerden adam en azından 10-15 maçta 1 yere yatıyordu öyle vuruyordu adamlar toplara, bunlar ayakta uyuyor.

22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.

Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.

Tekrarliyorum: Linnes'in ilk macindan sonra defansi iyi degil diyen de benim burada. Yorumlar mevcut, git geriye oku.
ulan hakan !!!!

ben eplde oynamis adamim 1 kere soylemedim sen bundesliga 2 de oynamissin gelmis reklam yapiyorsun !!!!!

Geri
Üst Alt