#14 Martin Linnes

Riekerinke 3. sağ bek içinkızanlar şimdi durumu anşamıştır..Adam birşeyler görüyor ki cavandayı istemiş..Ne sabri ne linnes denayer kadar bile sağ bek oynayamıyor..Keşke şunları yollayıp denayeri kiralasak

Cavanda ile aynı güçte diyenler vardı ve ben sadece gülmüştüm. Aglanacak hale :)

galatasaray bu oyuncuyu alarak müthiş karlı bir iş yapmıştır. şimdi linnes'in bonservisi 2 milyon euro, kendisi de yıllık 1 milyon alıyor. eğer gs bunu almasaydı muhtemelen anadolu'da biraz parlamış salih dursun, tarık çamdal gibi bir sağ beke daha 5 milyon bonservis, yıllık da en az 1.5-2 milyon euro maaş verecekti..

o da oynamayacaktı bu da oynamıyor, değişen birşey yok en azından linnes ucuz..

Ekşi'de yazmış biri martin linnes - #62768182 - ekşi sozluk

ilk geldiğinde iyi oyuncu demiştim ama adam ruhsuz çıktı.. rakip oyuncu orta yapıyor Linnes 2 metreden seyrediyor.. böyle devam ederse 3.cü bek olarak forma şansı bulamaz..

Rikerink bey ağzının orta yerine 1 tane Osmanlı tokadını vurduğu an kendine gelecektir

Şu Ada'mdan nefret etsem de umarım Sabri yerine 11 başlar maça. Her zaman yaptığı gibi batırırsa da cavanda yedekte ise o alınır

Sent from my iPhone using Tapatalk

ayni paraya seneri almayip gidip bunu aldik
komedi

Eşi, Umut'tan yetenekli.

30 dk sonra bir mac yüzünden kesik yiyen oyuncudur. Sabri 3 mactir vasat olmasina ragmen sürekli oynatiliyor. Bu nasil lobby arkadas anlamiyorum.

Orhan Atik is basinda mi acaba..

30 dk sonra bir mac yüzünden kesik yiyen oyuncudur. Sabri 3 mactir vasat olmasina ragmen sürekli oynatiliyor. Bu nasil lobby arkadas anlamiyorum.

Orhan Atik is basinda mi acaba..

Sanmam beğeniyor ki oynatıyor.Umud,Tarık,Olcan ve Donk'u yollayan adam isteseydi Sabri'yi de gönderirdi.Gönderemese bile en azından yedek bırakırdı.Ayrıca geçen maç sonunda Sabri'yi övdü.

JOR:Cavanda sakatlık döneminden çıktı. Şu anda takımla beraber ama Sabri'nin gösterdiği performansı göz ardı edemeyiz.

aha orhan teorisi geri dondu
hollandali birinin sabriyi tercih etmesi dusunulemez zira

Geri
Üst Alt