Şu an takımın sol bek pozisyonu için oynayabilecek yegane oyuncu olsa da yeterli bir adam değil. Özellikle defansif açıdan pek beğendiğimi söyleyemem. Dolayısı ile Quaresma ve Babel gibi tehlikeli adamlara karşı tek başına mücadele edemez. Top rakipteyken ve özellikle rakip sağ kanadı kullanırken muhakkak yardıma gidilmeli. Hem orta sahadan hem de önünde oynayan oyuncudan mümkünse aynı anda yardım alabilmeli. Rakip hücumlarında, en çok aksayan bölgemiz olan sol tarafımızı en az 2 mümkünse 3 oyuncu ile savunmamız gerekiyor.
Yok ben orta sahayım yok ben sol açığım deyip ilgili oyuncular yardıma gelmez tek bırakırlarsa eğer üzülerek söylemek zorundayım ki Linnes'i paramparça ederler. Ha Lato olsa Q7'yi maç boyunca göremez bile o ayrı konu. Asamoah gelene kadar Linnes ile bir şekilde idare etmek zorundayız. Asamoah devre arası gelemiyorsa da o vakit Lato ile sözleşmeyi fesih edip yerine 6 aylığına daha kaliteli bir adam kiralanmalıdır. Gerçek şu ki ne Lato ile ne Linnes ile bu sezon bitmez. Lato bu takımın oyuncusu değil olamaz da lakin Linnes de en fazla bekler için rotasyon oyuncusu olur daha fazlası değil.
Velhasıl kelam bjk maçında kendisine çok iş düşecektir. Hatta maçın kaderini sol tarafımızda göstereceğimiz performans belirleyecektir. Sol tarafta en azından rakibi durdurabilirsek eğer sağ kanadımızın hücum gücü ile skor yakalayabiliriz. Hatta Tudor'a rağmen bir kere olsun bir şekilde öne geçebilirsek eğer Linnes kontra ataklarda son derece etkili olabilir. Hayırlısı.