#14 Martin Linnes

iyi oynadigini soyleyebiliriz gonul rahatligiyla

İlk 30 dakikayı hafızamızdan silmek kaydıynan katılırım iyi oynadığı hususuna.

Soru şu olmalı. Mariano’dan neyi kötü yaptı son 3-4 maçta ki Mariano’ya göre.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muazzam uzun ara paslar atıyor.

Tudor durduk yere kesmeden önce de bu pasları çoğu kez yapıyordu. Gomis'e böyle bir asisti vardı yanlış hatırlamıyorsam ligin ilk maçlarının birinde.

Ben bu adamı seviyorum, daha fazla oynamasını istiyorum. Yasin denen kazma oynayacağına bu oynayabilir kanatta. Onun kadar top ezemez sonuçta.

sent via GSC

Hücumda iyi, ama defansta çok kötü. Defansta Lato'dan farkı yok. (Ciddiyim) Sürekli madara oluyor. Fizik olarak zaten ufak tefek, üstüne bir de zayıf olan pozisyon bilgisini ekleyince böyle oluyor işte. Yedek kalmayı sorun etmiyor, maaşı düşük, iş ahlakı yüksek, iyi bir alternatif. Çok beğenmiyorum hatta bana göre çok abartılıyor ama seviyorum bu adamı. Takıma böyle adamlar da lazım.

Gerçi Yasin yerine ileride rahatlıkla kullanılabilir bence. İleri uçta oynayacak kapasite kesinlikle var. Hatta, bazı arkadaşların dediği gibi eğer kariyerine kanat veya orta saha olarak başlasaydı çok farklı bi yerde olabilirdi bugün. Kanat/orta saha oynayacak teknik de var, kapasite de var, kondisyon da var. Ama bu adam defans yapamaz, yapamıyor da işte. Ne o fizik var, ne o pozisyon bilgisi var. Zaten hiperaktif bi arkadaşımız. Çok fazla eli ayağına dolaşıyor defansta...

Kötü oynasa başta hoca sonra Linnes’i yerin dibine sokacaklardı. Koca maçtan sonra iki kelime iki mesaj. İlginciz.

Adam Mariano’yu kestiği maçta olumlu performans sergiledi de tabi bu kimin umrunda.

Defansif anlamda kendisini geliştirmediği sürece her zaman soru işareti kalacaktır. 1-2 sezon yabancı takıma kiralamak mantıklı olur.

Bu adamın yeri Türkiye’de bek değil çünkü ortasaha da her yerde oynar ama.

Futbol Arşiv®@FutbolArsiv 36 dk.
Varden - Norveç
Linnes ve Galatasaray ligin tepesinde..
Gomis, Belhanda, Feghhouli gibi yıldızların arasında çalışkanlığıyla kendine yer edinen Martin Linnes, iyi mücadele etti.
DV6OC7vXcAMSnRd.jpg

Mariano olduğu sürece 11'e o çıkmalı. Linnes cidden yetersiz. İkili mücadele ve savunma zaafiyeti başımıza iş açacak. Hücumuda aman aman iyi değil. İnşallah yara almadan şu saçmalıktan vazgeçeriz

Mariano olduğu sürece 11'e o çıkmalı. Linnes cidden yetersiz. İkili mücadele ve savunma zaafiyeti başımıza iş açacak. Hücumuda aman aman iyi değil. İnşallah yara almadan şu saçmalıktan vazgeçeriz
Bek olarak hücum yönü kötü sayılmaz.

Eğer feghuli 10 numara oynayacaksa eğer.
Kanatta yasin veya sinan oynayacağına mariano'nun önünde linnesin denenmesinden yanayım.
En azından orta açıp savunmaya yardım ederek mariano ile onlu arkali gider gelirler.

Sarı-Kırmızı hayatın anlamı

GALATASARAY!

Bek olarak hücum yönü kötü sayılmaz.

Eğer feghuli 10 numara oynayacaksa eğer.
Kanatta yasin veya sinan oynayacağına mariano'nun önünde linnesin denenmesinden yanayım.
En azından orta açıp savunmaya yardım ederek mariano ile onlu arkali gider gelirler.

Sarı-Kırmızı hayatın anlamı

GALATASARAY!

Hah gördün mü ortalarını ? Rakibe pas atıyor herif orta açarak

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Boşuna demedim. Sadece mücadele ediyor. Yeteneksiz kalasın teki

bence bu kadar yeter.iyi niyetli ama marianonun zamanı geldi

Geri
Üst Alt