#14 Martin Linnes

Çok farklı ve arada bırakan bir isim Galatasaray taraftarını fikir bazında ikiye bölen birçok isim oldu ama bu bir başka.

Burası böyle. Bu maç 5-0 değil de 5-2 falan bitseydi herkes Linnes’e sallamaya girecekti başlığa ama atılan mesaj sayısı yok denecek kadar az.

Takım kötü oynadığı zaman Linnes’e direk sopalarla dalıyorsunuz. Bu adam iyiyken ses çıkmıyor. Çünkü Linnes’e de takılmış. Ben de Mariano’nun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bu adam 3 maçtır 11 ve 3 maçtır belli bir ortalamanın altına asla düşmüyor Kasımpaşa’da normal diğer iki maçta çok iyiydi.

feghouliye attıgı arapası müthişti,aklı olan bi futbolcu klası olmasa da

Bu adamin sezon basindan beri istikrarli bir sekilde hakkini yiyor herkes.

iyi bi futbolcu ama son pas ve oyun zekası konularında mariano seviyesinde olmadığı için mariano daha kaliteli bi topçu. linnesin ekstra özelliği ise çalışkanlığı

Çalışkan ve iş ahlakı olan bir futbolcumuz.Rotasyon oyuncusu olarak çok faydalı ancak Mariano Linnes'den çok daha iyi bir sağ bek.Zaten Mariano oyuna girdikten sonra farkı görmüşsünüzdür.

Mariano 2 maç oynamadi gt göbek cıkmış bu adam geldiginden beri hep fit

GALATASARAY Düşmanlarının ...

Top tekniği ve klas ara paslarından dem vuruyor herkes.. Linnes'in takıma kazandırdığı tempo ve dinamizmi gören yok herhalde..

Mariano daha yetenekli ve tavanı daha yüksek bir oyuncu ama Linnes de formda son dönemde. Formayı haketti. Kupa maçında Mariano oynar muhtemelen. Performansına göre Karabük'te oynayacak oyuncu belli olur. Rekabet her daim iyidir.

Top tekniği ve klas ara paslarından dem vuruyor herkes.. Linnes'in takıma kazandırdığı tempo ve dinamizmi gören yok herhalde..
Bir hareket yapsın bizim forum yeterli fegholui de öyle yürüyecek hali yok pas atamıyor
Nagamoto linnes takımın enerjisini acayip katladı zaten temposuz oyunla maç kazanma şansın yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence feg ile uğraşacağımıza mariano linnes arkalı önlü oynamalı bir süre feg de çeki düzen verir kendine

28428008_885209138306574_3435545031560134656_n.jpg

gayet iyidi linnes. bir pozisyonda fofanaya karsi yine sivayacak gibiydi ama maicon kurtardi allahtan

Muhtesem ara pas atiyor bir de derinlemeye kilit acici paslari cok iyi.

Sanki Linnes Feghouli ile daha iyi anlasiyor gibi geldi bana Mariano'ya kiyasla.

Geri
Üst Alt