- 29 Temmuz 2011
- 17.287
- 8.857
- 1.588
Şöyle yorumluyorum kendi adıma şu dönem fbli olan çocuklardan belki daha çok kupa gördük çocukken ama kendi dünyamda onlara hep böyle işte Ortega, Anelka vs klasmanı adamlar geliyor, biz Inamoto, Carrusca, Heinz bilmem ne bla bla topçularla mücadele ediyorduk. Sonuçta çocuksun sokağa çıkıp, topa vururken Inamoto filan diye triplenmezsin ama Ortega, Anelka vs işte hatırlamıyorum belki Hoijdonk kimse işte star tipler onlar da biz de ekmekspor hesabı hissediyordum.
Bu dönemin fbli çocukları işte yıldız sayarsan yine dzeko mzeko ile bu açıdan ezilmiyordur ama onlar da 0 başarı görüyor yine de kötü günlerdi çocukluğumda onlar böyle zengin biz fakiriz durumunu kabul etmiştim küçükken hala pek değişen bir şey yok ama biz de artık varız masada haliyle o para dengesinde biraz yaklaştığımızda veya önlerine geçtiğimizde sahada geri kalmamız olası değil. Bu maçla ne alaka derseniz o günleri hatırlattı ve o günler benim için öyleydi.
Bu dönemin fbli çocukları işte yıldız sayarsan yine dzeko mzeko ile bu açıdan ezilmiyordur ama onlar da 0 başarı görüyor yine de kötü günlerdi çocukluğumda onlar böyle zengin biz fakiriz durumunu kabul etmiştim küçükken hala pek değişen bir şey yok ama biz de artık varız masada haliyle o para dengesinde biraz yaklaştığımızda veya önlerine geçtiğimizde sahada geri kalmamız olası değil. Bu maçla ne alaka derseniz o günleri hatırlattı ve o günler benim için öyleydi.