Cevap: #14 Mehmet Topal

İlk golde Topal'ın suçu var denmiş. Orda topu kaptıran Arda'ydı. Topal olması gereken yerde değildi, Sabri onun açığını kapatmaya çalıştı falan filan denmiş.

O sırada atağa kalkmıştık, Topal da rakip yarı alandaydı, Antalya da 3-4 pasla 50-60 metreyi geçti hemen 2-3 saniyede. Napsın adam o mesafeyi 1 saniye de mi koşsun? Hücuma katılmasa bizim yarı alanda beklese bu ne biçim orta saha, orta çizgiyi geçmiyor, ataklara katılmıyor deniliyor bu sefer de.

Napsın bu adam?:allaalla6vr:

onu birakinda 94 te sari gordu haftaya yokmus diyorlar nedir dogrumudur?

2. yarı E.Çolak'ın çıkmasıyla daha iyidi. Beğendim.

Es-es maçindan sonra kendini gelistirmeye devam ediyor.

Ama halen panik yapiyor bazi pozisyonlarda, umarim bu eksiklerini giderir.

Biraz daha hızlı oynamayı öğrense müthiş olacak . Süper oynadı Bu takımın en değerli orta sahasını kazma yapan cahillerede söylenecek söz bulamıyorum

Ne abartmak gerek ne de yerin dibine sokmak. Mevcutlar içinde en iyisi Topal.. Gider mi gitmez mi bilmiyorum. Ha ben Valencia olsam Liverpool olsam Ne Arda'Ya ne Topal'a ne de Servet'e 3 kuruş vermem. Ama Topal Fransa gibi, Almanya gibi liglerde daha etkili olabilir.

yahu yalvariyorum su yabanci kontenjanimizi mutlaka on liberoda kullanalim

dengeli adam lazim buraya sezon boyu istikrarli adam lazim

az sakatlanan adam laazim

kafasi calisan adam lazim

o bolgeye

turkiyede herseyi bulursun ama bunu bulazmazsin

aykuta raziyim ama on libero ejnebi olsun lutfen:)

Valencia Topal için geliyor!

(SPORX ÖZEL HABER) Galatasaray ve Milli Takımımızın başarılı oyuncusu Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi artık bitiyor.

İspanyol takımının ısrarla kadrosuna katmak istediği ve bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Mehmet Topal için son teklifini yapacağı öğrenildi. Daha önce 4 milyon Avro'luk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalan Valencia'nın teklifini 4,5 milyon Avro'ya yükselttiği ve bu transferde artık son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Valencia transfer komitesi yetkililerinin salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelerek aradaki ufak pürüzleri gidererek bu transfere nokta koyması bekleniyor.

Valencia'da forma giymeyi çok isteyen Mehmet Topal'ın da kulüpler arasındaki ufak pürüzlerin giderilmesinden sonra formasını giymeyi çok istediği Valencia için İspanya'nın yolunu tutacak.

Mehmet Topal ile Valencia arasındaki transfer harekatını yakından takip eden Sporx.com, bu sabah verdiği haberde Valencia'nın Mehmet Topal için teklif etmeyi düşündüğü rakamı bir miktar daha arttırdığını ve transfer görüşmelerinin en kısa sürede sonuçlanacağını duyurmuştu, tıklayın...

Haber: Hilmi SEVER

Geri
Üst Alt