Cevap: #14 Mehmet Topal

Yerinde daha iyisi yoksa ve gelen para ile daha iyisi alınamayacaksa neden verelim. Türkiye şartlarında gayet yeterli bir oyuncudur kendisi. 4-5 Milyona daha iyisini alabileceğimizi sanmıyorum ben açıkçası. Gitmesini istemiyorum o yüzden. Zaten yabancı kontenjanı konusunda sıkıntılarımız var. Giderse yerini dolduracak Türk oyuncu yok heralde. En azından 4 Milyona bulamayız öyle bir Türk. Hakan, Mehmet, Sabri gibi oyuncular değerlerinin üzerinde bir fiyat gelmedikçe satılmasınlar. Ha eğer Mehmet gitmek istiyorsa orasını bilemem. Yönetim takımda kal dedikçe oda gideceğim diye diretmez heralde. Alacak olan varsada koyar parayı alır.

Bizim yabancı oyunculara verdiğimiz paraları düşününce 4.5 çok az..

Bu fiyatlar saçmalık; takımda 5 tane Türk oynamak zorunda. Milli takımda forma giyen isimler, banko futbolculara gözü kapalı saylıyoruz. 4 milyon euro'ya satınca ne olacak? Yerine kimin gelmesini bekliyorsunuz?

Arda gidici gibi, kaleciler ayrı bir dert stoperler keza öyle her birine sallarız her gün eksiksiz.

Aynı adamı izlemekten sıkılıyorsunuz bunun başka bir açıklaması olamaz herhalde. Mehmet Topal gibi birine getirmek için en az 5-6 milyon euro gelirikli üstelik bu da yabancı olacak.

Gitsin... iyi para. Hangi futbolculari birilerine sattik da 4.5 begenmiyoruz. Adam Valencia gibi takima gidiyor, rusya ligine degil.

Yada emre okan gibi bedava mi gitsin ? bence iyidir. Kimleri sattik da simdi 7 milyon istiyoruz biz ?

Gitsin... iyi para. Hangi futbolculari birilerine sattik da 4.5 begenmiyoruz. Adam Valencia gibi takima gidiyor, rusya ligine degil.

Yada emre okan gibi bedava mi gitsin ? bence iyidir. Kimleri sattik da simdi 7 milyon istiyoruz biz ?

Evet Emre Okan bedavaya gitti maalesef. Ama bu gibi hatalar tekrarlanmamalı. Yönetime çok iş düşüyor.

Amatör ligleri izliyorum bazen.Süper adamlar var ama ne hikmetse kaybolup gidiyorlar. Kimse izlemiyormu bu adamları acaba.

4.5 neden M.topalı satıyoruz anlamıyorum.Essieni felan mı aldık?

Mehmet Topal aslında çok iyi bir oyuncu . Fakat yanındaki oyuncularında özellikleri Mehmet Topal'ın aynısı olduğu için farkı görülmüyor. Mehmet'in yanında oyunu iki yanına , hızlı bir şekilde oynayabilen 2 oyuncu olsaydı , belki Mehmet teki topu kullanma sıkıntısı bu kadar göze çarpmazdı. Bence Mehmet için önerilen 4,5 milyon euro çok da cazip bir teklif değil.

Sırf Rijkaard,Arda, Elano ve diğer çakma yıldızları aklamak için sezon boyunca tüm suçu Mehmet ve Barışa yükleyerek atıp tuttunuz çocuklara... Valencia da oynadığı futboldan sonra görmek isterim yazdıklarınızı...

Turkiye'nin en iyi dfns orta saha elamenina yapilan elestirilere sadece guluyorum.Sanki yaninda Lampard, xavi vb futbolcular oynuyorda.Gs tarihinin en kotu orta saha elemanlari ile oynuyor.

4.5 neden M.topalı satıyoruz anlamıyorum.Essieni felan mı aldık?

Mehmet Topal'in 1 üstü Essien mi oluyor:asd: Bu sene transferdeki önceligimiz orta saha ve özellikle ön libero olacaktir zaten. Son 2 senede bu takima hic birsey katmamis bir oyuncudan da 4.5 milyon kazanmak önemli bir seydir. O da genc oldugundan veriliyor zaten, 2-3 seneye bu kadar parayi veren de cikmaz. Hasan'i, Necati'yi, Servet'i zamaninda elden cikarmadik da ne oldu!?

4 milyon euroya Topal'ı satıp kimi alacağız. Yaya Toure'yle falan anlaştıysak olur :D :asd:

bu arada topala en cok sallayan adam benim bu forumda ama

valenciada bizde oldugundan daha bsarili olacagini biliyorum

cunku burdaki gibi oynatmazlar onu her macini kazanmak isteyen bir takim degil valencia

yaninda her topa basan bir adam olursa topal cok siritmaz arada kaynar

e senede 1-2 de gol atsa uzaktan tamam

ama bu adamin herhangi bir mactan sonraki ilk antreamana katildigini gormedigim icin sakatlik olayi nolur bilemiyorum cunku dengesiz adam rakipten ziyade kendi kendini sakatlar

Geri
Üst Alt